2777
2789
بچه ها بخدا اینقد این یه ماهه همه بهم لطف داشتن ک نمیدونم چی بگم اما کاش درخواست عکس نکنین اخه خیلیی ...

میشه دوباره داستانت رو بزاری من اصلا نخوندم

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
این پروین خانم معروفترین چهره سال نینی سایت شد😁

اسم کاملمو از کجا میدونی؟؟؟😲😲😲😲

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه دوباره داستانت رو بزاری من اصلا نخوندم

دست من نیس دیگ ...باید نی نی یار برگردونه شاید اگه بگین برگردونه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
لااقل اون عکس رضا که میگفتی مثل داریوش بوده رو بذار

باشه بذار اول اونی ک اسم کامل منو گفت بفهمم از کجا میدونه اخه من توی داستانم اسممو پری گفتم کامل نگفتم

منم میدونستم توی تاپیک داستان اولیت یه بار اسمتو کامل گفتی

جدی؟؟؟یعنی گفتم؟؟؟یادم نیس ک کامل گفته باشم

انقد داستاناي زندگي زياد شد ک من نميدونم اين داستان کدومه ؟

پريجون شما هموني که رضا برات مزاحمت تلفني درست کرده بود ؟ دوست پسر دوستت بود ولي با شما نامزد کرد بعدش بهم خورد و الان با يکي ديگه ازدواج کردي و زندگي خوبي داشتي گلم ؟

درست حدس زدم؟؟؟