2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پری جون تانرفته پربازدیدبذاردیگه؟تا5 بشماروحذفش کن باااااااااااشه پری جون میدونم هستی دیگه باخوندن داستانت دلم به تاب تاب افتاد!

میشه واسه مامان شدنم ازته دلت یه صلوات بفرستی🙏😪
سلام گلم من تاپیکمو قفل کردم که این سیر عکس گذاشتن ادامه پیدا نکنه وگرنه هرچقدم بذارم باز یه عده هست ...

واااااای پری خانم. بخدا اینقد اعصابم خرده. داشتم داستانتو میخوندم یهو بچم شیر خواست. تا اومدم تعطیل شده بود. میخواستم بشینم یه دل سیر گریه کنم.😭😭😭

دیگه نمیذارین😭😭😭😧😧😧😧😧

نی نی سایت، ماذا فاذا؟؟!!  
سلام گلم من تاپیکمو قفل کردم که این سیر عکس گذاشتن ادامه پیدا نکنه وگرنه هرچقدم بذارم باز یه عده هست ...

خدا نکشتت انقد با داستانت اشک ریختم که حد نداره مدت ها دپرس بودم هنوزم تنها کسی هستی که تقریبا هر روز یاد زندگیت میفتم واقعا اذیت شدم خیلی احساسی هستم برای همه نزدیکام تعریف کردم و افسوس خوردم الهی که الان خوشبخت باشی و شاد من که ترکیدم از غصه

داستا ن زندگی ت چی بود؟؟؟؟

عزیزم یک ماه پیش گذاشتم که ترکوندمش باز یه عده گفتن نصفه خوندیم چرا ترکید باز دوبار توی یه تاپیک جدید گذاشتم ک وقتی مطمن شدم همه خوندن اونم ترکوندم بعد بچه ها بهم لطف داشتن توی تاپیک های دیگه منو می دیدن راجب داستان زندگیم حرف میزدن یه عدخ ک نخوندن اصرار کردن دوباره برگردونم تاپیکو من دیدم الان چون ترکیده قبلا نمباد تو پربازدیدا و بذارم تو لیست تاپیکام ک انگار پریشب ک من نبودم باز تو پربازدیدا اومد بالا و ک البته بعدا ترکیده شد که اینبار به خواست من نبوده و از طرف سایت بوده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خب زود برداره نمدونک شاید حق با شما باش دوستم

آخه واسه یه خانمی این مشکل پیش اومد که عکسش واسش داستان شده و آشنا دیده

بنده خدا همش استرس داشت چون داستان زندگیشو گفته بود میترسید بره تو فامیل بگه

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
خدا نکشتت انقد با داستانت اشک ریختم که حد نداره مدت ها دپرس بودم هنوزم تنها کسی هستی که تقریبا هر رو ...

توروخدا یکی به منم بگه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭

تا اونجایی خوندم رضا زد دست برادرشو برید

نی نی سایت، ماذا فاذا؟؟!!  
خدا نکشتت انقد با داستانت اشک ریختم که حد نداره مدت ها دپرس بودم هنوزم تنها کسی هستی که تقریبا هر رو ...

عزیزم شرمندم ک باعث ناراحتیت شدم من فقط امیدوارم هرکس خوند زندگیمو برای رضا هم فاتحه فرستاده باشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها بخدا اینقد این یه ماهه همه بهم لطف داشتن ک نمیدونم چی بگم اما کاش درخواست عکس نکنین اخه خیلیییییی گذاشتم