2777
2789

بچه ها من ن نامزدم پول میده بهم نه خانوادم یعنی حتی هزارتومنم قبلا مثلا پول از مراسمی برام میموند اونو استفاده میکردم الان چند ماهی هیچی ندارم حتی هزارتومن

مثلا تولد نامزدم سالگرد عقدمون ی مراسمی می‌شد هیچی نداشتم حتی خجالت میکشیدم برم بیرون مجبور بودم خودمو بزنم ب مربضی فلان نرم دیگ چند باری الکی ب مادرم گفتم ترخدا بده من بهت میدم الان نزدیک سه میلیون پونصد بهش بدهکارم گیر داد بده بابام میگ اون روز فلان قدر گرفتی دادی واقعا موندم از کجا بیارم چیکار کنم

من از نامزدم تا الان نگرفتم نکه نگرفت باشم تا الان نداد حتی تعارف نمیزنع خجالتم میکشم واقعا موندم از کجا بیارم ب مامانم بدم میخاد پولشو حتی پول شارژم ندارم ی بار خواستم از مامانم زد دوومین بار گفت پول قبلی ام بده من تامین نمیکنم ک پول شارژتو 

بخدا موندم انگار ی چی تو گلوم‌بابد پول اینارو بدم ولی نمی‌دونم از کجا بیارم 

من از همسرم میگیرم تازه ام عقد کردیم

بخواه ازش تا بدونه وظیفه اش برای زنش خرج کنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادت وظیفشه خرجت بده یعنی چی ک به بابات میگم؟ بابات خودش وظیفشه خرجت کنه وگرنه ببخشیدا شلوارشو میکشید بالا

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

مگه میشه هیچکدوم ب فکرتون نباشن🥲🥲چه بد عزیزم..

هر دو باید تامین کنن نیازهاتون رو 

خصوصا اگه عقد نیستید خانواده باید تامین کنن

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

چه شرایط سختیه

بگو مادر جون ازدواج نکردم که هنوز 

حتما واسه خودت شغل پیدا کن یعنی امیدوارم بتونی پیدا کنی عزیزم و البته خرج خودت کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من از همسرم میگیرم تازه ام عقد کردیمبخواه ازش تا بدونه وظیفه اش برای زنش خرج کنه

تا الان بهم نداد حتی ب روم نمیاره منم روم‌ نمیشه 

ی بار حرف پول زدیم برگشت گفت رفتیم خونه خودمون‌روزی بهت ۲۰۰میدم ماهی میشه ۶ تومن با اون خرجی خونرو‌بخر لباس اینا بخر برا خودت خرج کن گفتم ب درد خودت میخوره

ببین شما دیگه خیلی شُل گرفتی زندگیتو،اولا که هم خانوادت وظیفه دارن هم نامزدت پررو باش بهشون بگو من دخترتونم وظیفتونه،به نامزدت هم بگو که باید به فکر نیازهای مادی تو هم باشه،مگه وظیفه همسر بودنو نمیدونه

چه شرایط سختیهبگو مادر جون ازدواج نکردم که هنوز حتما واسه خودت شغل پیدا کن یعنی امیدوارم بتونی پیدا ...

تا الان بهم نداد حتی ب روم نمیاره منم روم‌ نمیشه 

ی بار حرف پول زدیم برگشت گفت رفتیم خونه خودمون‌روزی بهت ۲۰۰میدم ماهی میشه ۶ تومن با اون خرجی خونرو‌بخر لباس اینا بخر برا خودت خرج کن گفتم ب درد خودت میخوره