2777
2789
عنوان

تا حالا شده از همه بدتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما انقد سیر و پیاز و ادویه نخورید برای سلامتی و بدن و افکارتون مضرررره ،میدونم ب غذا طعم میده حداقل تو این فصل های گرم خودتون رو خفه نکنید😵‍💫

ایمان دارم که اینده اثر گذشته را ازبین خواهد برد. و خداوند انچه را که بر ما گذشت جبران خواهد کرد...! الهی حکمتت رو شکر ،همون که خودت میدونی🫶

فک نکنما

چرا عزیزم ربط داره من در حال درس خوندن تو طب اسلامی هستم

ایمان دارم که اینده اثر گذشته را ازبین خواهد برد. و خداوند انچه را که بر ما گذشت جبران خواهد کرد...! الهی حکمتت رو شکر ،همون که خودت میدونی🫶

بله گلم من الان ۲ سال ونیم خودمو جدا کردم وتو خونه خودموحبس کردم  چون دوست ندارم با آدمای دروغگو ودورو وپست بشینم  الان  حرف حرفه عوض شدنه آدم هرچی پا تو سن بزاره انگار فهم وگرایشش فعال میشه وذات آدما براشون مشخص میشه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
چه ربطی داره گلم آدما گرگ شدن دوست دارن همو پاره کنن چی میگی

همه که بد نیستن، انقدر نسبت ب همه بدبین نباشیم🤗

بله گلم من الان ۲ سال ونیم خودمو جدا کردم وتو خونه خودموحبس کردم چون دوست ندارم با آدمای دروغگو ودو ...

دقیقا من دو ساله اینجوری شدم نمیدونم بحران ۲۰ سالگیه یا چی وقتی ۲۲ سالم شد تا الان ک ۲۴ ام اینجوری شدم و اصلا شوکه میشم از این چیزایی ک میبینم ک قبلا نمیدیدم پس چجوری باید با این حجم از بدی آدما باهاشون زندگی کرد؟

دقیقا من دو ساله اینجوری شدم نمیدونم بحران ۲۰ سالگیه یا چی وقتی ۲۲ سالم شد تا الان ک ۲۴ ام اینجوری ش ...

واقعا آدما خودشون با دستای خودشون ذات بدشونو به همدیگه نشون میدن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
دهنت سرویس 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

شما لطف دارید ابجی گلمممم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،