2777
2789
عنوان

کیو دیدی نصفه شب دلش دیزی بخاد

131 بازدید | 33 پست

مننننن😂😂

ینی عجیبهه یه غذای کم طرفدار ک‌خودمم دوسندارم نصف شبی دلم خاسته😂😂😐

تاحالا شده چیزای عجیب نصف شبا دلتون بخاد

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله ای

اره اونم دوقلو

نه بابا شوهرم کجا بود ک بخام حامله شم😔😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اره،من الان دلم کله پاچه میخواد

چه جالب😂

حالا اگه بگم دارم دیزی میخورم چی میگی؟

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

چه جالب😂

من حاملگی هم خیلی کله پاچه میخوردم،هوس میکردم،یه فیلمی نشون میداد،کامبیز دیرباز کله پاچه فروش بود،هرشب نشون میداد همسرم بدو بدو میرف جلو تی وی وایمیستاد تا هوس نکنم زیاد،ولی تا دوماه اونقده خوردم که بعدزایمان چربی کبدم زیااااد شد

حالا اگه بگم دارم دیزی میخورم چی میگی؟

کوفتت شه🤣🤣ولی اخه الان ساعت یکه شب کی دیزی میخوره

کوفتت شه🤣🤣ولی اخه الان ساعت یکه شب کی دیزی میخوره

گشنم شد

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰