viva_la_viida مدیر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 عنوان کیو دیدی نصفه شب دلش دیزی بخاد | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 33 پست مننننن😂😂ینی عجیبهه یه غذای کم طرفدار کخودمم دوسندارم نصف شبی دلم خاسته😂😂😐تاحالا شده چیزای عجیب نصف شبا دلتون بخاد اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨ 1404/03/13 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 من حاملگی هم خیلی کله پاچه میخوردم،هوس میکردم،یه فیلمی نشون میداد،کامبیز دیرباز کله پاچه فروش بود،هر ... واییی🤣 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 منم دلم کباب کوبیده میخاد وای گفتی منم دلم خاس اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 گشنم شد عزیزم😂 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
دخترزمستون99 عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5865 وای گفتی منم دلم خاس شام نخوردم گشنمه شدید قند روزای تلخ منی دخترم
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 والاه😁😁ولی دیزی هم خیلی دوس دارم بحح بشینی با پیازو سبزی بخوری اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 شام نخوردم گشنمه شدید دقیقا منم اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 @هعییی_زندگیی راستی عشقت زندس؟ من اون تاپیکت ک توش زدی عشقت سطح هوشیاریش پایینه یادمه هنو اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 @هعییی_زندگیی راستی عشقت زندس؟ من اون تاپیکت ک توش زدی عشقت سطح هوشیاریش پایینه یادمه هنو سلامعشقم...اره زنده س خداروشکر حالش خوبه.. کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 سلامعشقم...اره زنده س خداروشکر حالش خوبه.. پس چرا همش فاز غم و مرگو خودکشیو مردن داری؟ راستی چند سالته؟ اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 پس چرا همش فاز غم و مرگو خودکشیو مردن داری؟ راستی چند سالته؟ ربطی به اون نداره خیلی وقته جدا شدیم حالم فقط بخاطر اون نیس۱۹ کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 10103 شدیدا دلم کباب کوبیده میخواهد با دوغ و ریحون ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 ربطی به اون نداره خیلی وقته جدا شدیم حالم فقط بخاطر اون نیس۱۹ خب حالت چرا بده دلیلشو میشه بدونم باهام حرف بزن اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida مدیر استارتر عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12429 شدیدا دلم کباب کوبیده میخواهد با دوغ و ریحون اینجور ک گفتی منم دلم خاس اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 خب حالت چرا بده دلیلشو میشه بدونم باهام حرف بزن بیشتر بخاطر بیماریمهتو تاپیک زیاد نمیخام بگم.. کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤