آموزگارم، من سه سال پیش قبول شدم الان منابع تغییر کرده، سه چهار ماه روزی 8 ساعت به بالا می خوندم هر ...
من رشتم علوم تربیتی پاییز ترم آخرم میخوام سال بعد شرکت کنم،اخه منابع یک ماه قبل آزمون میاد چجوری زودتر بخونم یعنی منابع سال قبلو؟ بعد متاهلم و یه بچه دارم امتیاز دارع؟ اینستا پک های استخدامی میفروشن خوبن؟ خلاصه و تست میفروشن ؟
من رشتم علوم تربیتی پاییز ترم آخرم میخوام سال بعد شرکت کنم،اخه منابع یک ماه قبل آزمون میاد چجوری زو ...
بله منابع اگر قرار باشه تغییر کنه زودتر می گن، تاهل و بچه امتیاز داره، من خودم جزوه خوندم، تو کانالهایی بود جزوه های رایگان و پولی میذاشت من فقط رایگان ها رو خوندم
یعنی با چندتا جزوه ؟ پس میتونم منابع امسال برا سال بعد بخونم؟بعد یه سوال من کرج زندگی میکنم ولی سال ...
منم کرجم، اگر خونتون تهران همون تهران بزن چون هر روز برای مدرسه اذیت میشی، مناطقی بزن که پذیرش بیشتره، من کسی دیدم بعد یک سال انتقال موقت گرفته البته همسرش نظامی بوده، به همسر نظامی و فرهنگی انتقال موقت میدن
دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛