2777
2789
عنوان

کنکوری ها چه کردی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 125 پست
پسرم ۵۶۴۸ شده ممکنه اگه امتحان های نهایی رو خوب بده قبول بشه؟

هر سه تراز رو بگین

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقه3هستم همچن میشه محروم؟ خدا از زبونت بشنوه دارم دیوونه میشم خوایم نمیبره فقط دارم گریه میکنم یکی ...

اگه معدل نهاییت هم بالا بشه قبولی نگران نباش

منطقه سه مگه نمیگی‌چهارمحال؟سهمیه منطقه محروم تاثیر گذاره ترازتم‌خوبه مطمعن باش دعوت میشی انشالله نا ...

منونم ازت 

بله درسته

نه سال اولمه فردام امتخان دارم

کلا ی وضعیم دارم میمیرم همه بدنم یخ زده اگه نشه چی واقعا نمیدونم اصن 

ببخشید میپرسم شما مشاورید؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

عزیزم من ترازم شده ۵ هزار و خورده ای هم فرهنیگان هم نهایی من چی دعوت ب مصاحبه میشم ب نظرت منطقه یک

احتمالا بشی

اگه معدل نهاییت هم بالا بشه قبولی نگران نباش

ممنونم

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

چرا اخه؟کنکور فرهنگیان و نزده بودی؟

سلام وقتتون بخیر من تجربیم 

تراز کلم4100 شد تراز کل فرهنگیان 7700 تراز کل معرفی به مرحل هارزیابی5590 ولی مجاز نشدم واسه فرهنگیان چراا؟ 

شنیدم ترازای بالای 5000میتونن انتخاب رشته فرهنگیان کنن درسته

؟؟ منطقه سه هستم

مننون میشم جواب بدین

کاربری دست دو نفره

منونم ازت بله درستهنه سال اولمه فردام امتخان دارمکلا ی وضعیم دارم میمیرم همه بدنم یخ زده اگه نشه چی ...

خواهش میکنم‌ عزیزم‌

نه عزیزم منتهی سهمیه مناطق محروم و منطقه سه خودش ی تاثیر زیاد روی قبولی داره تراز ۹ هزارم خیلی خوبه برای منطقه سه آروم باش بگیر بخواب فردا امتحان داریااا

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

عزیزم شما دبیری یا آموزگار میشه بگی چقدر خوندی چی خوندی کتاب یا خلاصه ممنون میشم بگی

آموزگارم، من سه سال پیش قبول شدم الان منابع تغییر کرده، سه چهار ماه روزی 8 ساعت به بالا می خوندم هر چقدر که می شد. از متابع اختصاصی 3_۴ تا خوندم از عمومی هم چند تا رو خوندم، من کتاب نخوندم خلاصه خوندم، دو سه هفته آخر مونده به آزمون  هم فقط مرور کردم و گاهی تست می زدم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
سلام وقتتون بخیر من تجربیم تراز کلم4100 شد تراز کل فرهنگیان 7700 تراز کل معرفی به مرحل هارزیابی5590 ...

عزیزم تراز کل هم‌باید ۵ هزار می‌شده ینی هردو باید بالای ۵ هزار میشدن یکی بشه اون یکی نه مجاز نمیشی

خواهش میکنم‌ عزیزم‌نه عزیزم منتهی سهمیه مناطق محروم و منطقه سه خودش ی تاثیر زیاد روی قبولی داره تراز ...

ممنونم ازت تو خیلی خوبی 

ایشالا همونجوری ک امشب منو اروم مردی خدا بهت ارامش بده 

اگه قبول شدم پیدات میکنم خبرشو بهت میدم😂😍

خواهش میکنم‌ عزیزم‌نه عزیزم منتهی سهمیه مناطق محروم و منطقه سه خودش ی تاثیر زیاد روی قبولی داره تراز ...

شبت بخیر 

اگه دوست داستی درخواست دوستیمو قبوب کن

ممنونم ازت تو خیلی خوبی ایشالا همونجوری ک امشب منو اروم مردی خدا بهت ارامش بده اگه قبول شدم پیدات می ...

عزیزممم ایشالا قبول میشی منم دعا کن قبول بشم‌🫠😍