2777
2789
عنوان

کنکوری ها چه کردی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها قطعا هر کس به اندازه تلاشش نتیجه شو هم دیده

هر کس با دل و جان صد خودشو گذاشته وسط الان داره نتیجه شو درو میکنه.‌‌اگر با واقع بینانه تصمیم گرفتید پشت کنکور بمونید ارزش داره که یه فرصت دوباره بدین به خودتون.‌ولی بشرطی که از پسش بربیاید نه وقتتون رو بدتر هدر بدید و چیزی جز افسردگی نمونه براتون...اگر سوالی دارید راجع به کنکور بپرسید تا جایی که  علم و آگاهی داشته باشم پاسخ میدم شما هم برام دعا کنید و صلوات بفرستید مرسی

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

۸۷۰۰ کنکور

فرهنگیان ۴ هزار🤣🤣 دینی منفی ۱۲

دعوت نشدم با تراز کل ۷۰۰۰

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
بله مشاور انسانیام

بخسید بنظرت با تراز نزدیک9000و منطقه3 انسانی چهارمحال احتمال دعوت به مصاحبه هست؟ واسه دبیری

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

بخسید بنظرت با تراز نزدیک9000و منطقه3 انسانی چهارمحال احتمال دعوت به مصاحبه هست؟ واسه دبیری

اره

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اره عزیزم‌تو سهمیه منطقه محروم هم داری ترازتم‌خوبه

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

اره

میشه یکوچولو توضیح بدید 

چقدر احتمال میدید؟ 

کسی بوده قبول بشه؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

اره عزیزم‌تو سهمیه منطقه محروم هم داری ترازتم‌خوبه

منطقه3هستم همچن میشه محروم؟ 

خدا از زبونت بشنوه دارم دیوونه میشم خوایم نمیبره فقط دارم گریه میکنم یکی از دوستام از من بالاتر شده

یعنی چی؟ من خودم معلم هستم البته من از طریق آزمون استخدامی قبول شدم از شرایط کنکور فرهنگیان خبر ندار ...

عزیزم شما دبیری یا آموزگار میشه بگی چقدر خوندی چی خوندی کتاب یا خلاصه ممنون میشم بگی 

منطقه3هستم همچن میشه محروم؟ خدا از زبونت بشنوه دارم دیوونه میشم خوایم نمیبره فقط دارم گریه میکنم یکی ...

منطقه سه 

مگه نمیگی‌چهارمحال؟سهمیه منطقه محروم تاثیر گذاره ترازتم‌خوبه مطمعن باش دعوت میشی انشالله ناراحت نباش بگیر بخواب غصه نخور پشت کنکوری؟

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟