2777
2789
عنوان

اونایی که جن دیدن یامی بینن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 65 پست
تو گروه های ماورا خارجی ها نرفتی پس اروپا اسیا ژاپن چین شرق و خاور دور چه بخوای باور کنی یا نه وجود ...

در همه جای دنیا افرادی هستن که دنبال موجودات خیالی هستن و به اونها باور دارند من هم تصدیق میکنم ولی جامعه تحصیل کرده و روشنفکر سالهاست با این توهمات داره مبارزه میکنه

ادامه بده کم کم منصرف میشن 

اینا میان که جهنمی کنند 

طرف رو ...

از نماز و ...تنفر دارن و خشمگین میشن

و فرار میکنند

از خونه که توش ذکر خداست .

مصمم ادامه بده 

عاقبت بخیر بشید .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در همه جای دنیا افرادی هستن که دنبال موجودات خیالی هستن و به اونها باور دارند من هم تصدیق میکنم ولی ...

اشتباه میکنی گلم وجوداجنه وموجودات ماورایی ربطی به تحصیل وعلم وروشن فکری نداره واقعا اینا وجود دارن منم یه زمانی برام این حرفا مسخره وخنده دار بود بالاترتوضیح دادم بخون

در همه جای دنیا افرادی هستن که دنبال موجودات خیالی هستن و به اونها باور دارند من هم تصدیق میکنم ولی ...

دنیا داره ب بعد بالاتر صعود میکنهو

فرکانس زمین داره عوض میشه کم کم عادی میشه این جور چیزها 

علم فقط دنبال پاسخ منطقی هست و اثبات 

خیلی چیزها در ابعاد علم‌ الان انسان ها نمیگنجه

فعلا امضا ندارم
ادامه بده کم کم منصرف میشن اینا میان که جهنمی کنند طرف رو ...از نماز و ...تنفر دارن و خشمگین میشنو ف ...

چندسالیه دویدن ونرسیدن توی زندگیم تکرارمیشه خسته شدم همش تودلم خدارو مقصر میدونم بنظرت کار ایناست که من انقد به خدا بدبین شدم و گره تو زندگیم هس؟پس چرا خداکمکم نمیکنه چرا منو رها کرده 

اشتباه میکنی گلم وجوداجنه وموجودات ماورایی ربطی به تحصیل وعلم وروشن فکری نداره واقعا اینا وجود دارن ...

من هر چه قدر بگم اینها خیالی هستن شما قطعا باور نمی کنی ولی با منطق در نظر بگیر اگر چنین موجوداتی وجود داشتن و می تونستن وارد زندگی ما بشن سنگ رو سنگ بند نمیشد و همه چیزو بهم میریختن .من هر کاری که گفتن اگه انجام بدی جن میبینی انجام دادم و تا الان ندیدم .هر کسی هم که دیده در حالت شب و ترس دیده اگر یه نفر تو روز و روشنایی واضح دید که ترس برش غلبه نداشته باشه قابل بحث تره

من هر چه قدر بگم اینها خیالی هستن شما قطعا باور نمی کنی ولی با منطق در نظر بگیر اگر چنین موجوداتی وج ...

دخترمن بخداساعت۱۰صبح توی روز روشن دید که ازدیوار اومد بهم گفت چشاش قرمزه ناخناش قرمزه پوستش سیاهه موهاش به هم ریخته هستن 

من فقط به جن

ببین عزیزم این ناشی از اعتقاد مذهبی شماست و اینکه از بچگی به شما گفتن جن وجود داره حالا اگر من به شما بگم من تو خونمون یه غول دیدم قطعا به من می خندی و میگی و جود ندارد در فرهنگ های مختلف موجودات مختلف خیالی هست مثل اروپایی ها که از زامبی میترسم ولی برا ما خنده داره

ادامه بده کم کم منصرف میشن اینا میان که جهنمی کنند طرف رو ...از نماز و ...تنفر دارن و خشمگین میشنو ف ...

من چندروزپیجش هم مراقبه(مدیتیشن)کردم به اون ربط نداره؟فقط دوبار

ببین عزیزم این ناشی از اعتقاد مذهبی شماست و اینکه از بچگی به شما گفتن جن وجود داره حالا اگر من به شم ...

من وقتی چهار سالم بوده ن تلویزیون داشتیم ن کسیرچ راجب جن حرف زده بود ولی انقد خواب جن دیدم که منو بردن ترسمو برداشتن و هزار تا کار دیگه 

بعد چند سال دوباره تو خونمون ظاهر شدن من ب هیچکس نگفتم گفتم میگن دیوونس 

ولی مدتها بعد داداشم دیدش و شدیدا میترسید 

خواهر بزرگمم ب من نگفته بود ی روز ک داداشم ب خواهرم گفت شنیدم از مشخصاتی ک داد فهمیدم دقیقا همون بوده که من دیدم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ببین عزیزم این ناشی از اعتقاد مذهبی شماست و اینکه از بچگی به شما گفتن جن وجود داره حالا اگر من به شم ...

ولی من هیچ اعتقادی به جن نداشتم وبه دختر۶ساله هم درموردش حرفی نزدم دخترم ازم پرسید همچین چیزی دیدم کی بود حتی خودمم باورنکردم دقیقا مثل الان شما برام بی معنی بود ولی یه بارکه بچه توخواب هی گریه کرد چشامو ک بازکردم کمتراز یک ثانیه یه موجودی دیدم که غیب شد تازه باورم شد که دخترم راست گفته و وجود داره،،عزیزم من به شما حق میدم باور نکنی چون تا قبل ازاون منم باورش برام سخت بود هرکی گفت دیدم مثل این بود که بگه یه اقا حامله شده این جمله فقط خنده داره برای منم همچین بود 

ولی من هیچ اعتقادی به جن نداشتم وبه دختر۶ساله هم درموردش حرفی نزدم دخترم ازم پرسید همچین چیزی دیدم ک ...

من خودم سالهاس دارم دنبال جن می‌دوم و چیزی ندیدم حتی یکماه داخل یه خونه که گفتن جن داره ساکن شدم کلا گفتن نباید قرآن باشه تو خونه و کارهای دیگه انجام دادم ولی ندیدم