2777
2789
عنوان

اونایی که جن دیدن یامی بینن بیاین

607 بازدید | 65 پست

دوستان یه نفریه ادم مطمعن امروز گفت دیشب خواسته بخوابه یه ادم سیاه دیده که پشت سرش یه چیز قرمز داشته بنظرتون جریان چیه،،لطفا نگیدتوهم چرا یه ادم سالم باید توهم بزنه 

حاجی من با لباس سفید تو باغ خونه مامان بزرگم زیر بارون دیدم

عادیه

بگو بیخیال باش نترس اشکالی نداره

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همسرم بوده شماحدس میزنید چی بوده؟

احتمال زیاد 

اجنه کافر

نماز بخونید .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

احتمال زیاد اجنه کافرنماز بخونید .

ای وای من چندوقتیه یه چله ایه تقوی گرفتم نزدیک به ۲۰روزی میشه مرتب قران ونمازمیخونم هیچوقت چیزی توخونه نبوده الان دوسه روزه یه شب دخترم گفت یه چیزسیاه دیدم دیشب هم که شوهرم خواسته بخابه گفت یه بچه سیاه پشت سرش یه چیزقرمز دیدم ،،خیلی نگرانم وازخدا دلخورم 

ای وای من چندوقتیه یه چله ایه تقوی گرفتم نزدیک به ۲۰روزی میشه مرتب قران ونمازمیخونم هیچوقت چیزی توخو ...

کلا نماز خون هستید 

بودید ؟

یا تازه الان چله گرفتید ؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

کلا نماز خون هستید بودید ؟یا تازه الان چله گرفتید ؟

نه کاهل نمازبودم خیلی خیلی کم میخوندم زندگیم پرازگره ومشکلاته تازه برای اولین باره نمازمو مرتب میخونم البته الان هم گاها قضامیشه وخوبه چون همه نمازامو درطول شبانه روزمیخونم وچندتاسوره قران هم هرروز میخونم درکل بایدبگم نمازخون نبودم وتازه شروع کردم چله ونمازوقران 

اگه پوستش تیره بوده جن کافر بوده

ولی من هرچی دیدم قدشون فوق العاده بلند بوده

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

نه کاهل نمازبودم خیلی خیلی کم میخوندم زندگیم پرازگره ومشکلاته تازه برای اولین باره نمازمو مرتب میخون ...

ادامه بدید 

خصار بخونید یک‌حمد چهار قل و هفت تا ایت الکرسی 

بعد اینکه تو خونه ای که نماز و قران خونده میشه اگر اجنه باشن بیرون میرن و قران خودش بزرگترین حصار هست 

فعلا امضا ندارم