دوستان یه نفریه ادم مطمعن امروز گفت دیشب خواسته بخوابه یه ادم سیاه دیده که پشت سرش یه چیز قرمز داشته بنظرتون جریان چیه،،لطفا نگیدتوهم چرا یه ادم سالم باید توهم بزنه
ولی تو خواب دیدم یه نفر ک قبلنا دوسش داشتم تبدیل ب شیطون میشد.
این خواب جنه؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال . . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چله من فقط بعدازنمازصبح۱۵۹مرتبه ایه ومن یتق الله هست بنظرتون مربوط به این بوده؟وسوره مزمل ذاریات واقعه نوح فتح انشراح ولیل روزی یه مرتبه همه رو به ترتیب میخونم ،،چرا جن کافریاشیطان جذب خونه من شده
برای اینکه از این توهمات رها بشین بهشون پر و بال ندین ،مردم خیلی از کشورها مثل چینی ها نه اسمی از جن شنیدن نه هرگز دیدن این موجودات خیالی مثل غول و جن و دیو در بعضی فرهنگها هستن و در بعضی نه
هیچ جوره تو کتم نمیره جن دیده باشه کسیمن هیچکدوم از اطرافیان و ..نگفتن دیدن چطوری تو نی نی سایت همه ...
عزیزم انشالله هیچوقت باورت نشه منم مثل شما بودم سی سال هم خودم هم اطرافیانم ندیدیم وبرام مسخره وباورنگردنی بود تا دوسه سال پیش دخترم که۶ساله بود وهیچ درکی ازاجنه وماورا نداشت بهم گفت مامان یه ادم سیاه از دیوار اومد داخل موهاش به هم ریخته چشاش قرمز خودش هم سیاه حتی حرف بچه هم باورنکردم ولی یه بارهم خودم به چشم دیدمش جابجاشدم دیگه خبری نبود تا الان بعدازسه سال شوهرم دیشب اینو دیده شوهرم شوکه شده بود دختربزرگم که دوازده سالش هست یه شب قبلش گفت یه چیزسیاهی توخونه حس کردم باباش هم بیرون بود نشنید که بگم بخاطرحرف دخترمه منم جدی نگرفتم گفتم خوابت میاد،،شب بعدش باباش اومد بهم اینو گفت