2777
2789
عنوان

آبروی کشورمون رفت با این عوضیا😑

8028 بازدید | 138 پست

سه تا ورزشکار ایرانی  و مربی ک توی کره بودن

به یه دختر  کره ای تجاوز کردن و دختره هم زنگ زدع و بازداشتشون کردن و الان زندانن

فکر کردن مثل ایرانه ک هربلایی سردختره بیاد میگن با خواست خودش بوده و اخرشم شکایتش ب جایی نمیرسه و میگن برو شاهد بیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبع خبر؟

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

دختره قرار بوده با یکشیون بخوابه محض اطلاع و اینکه آره باید کونشوت پاره کنم بی شرفا رو

بله قرار بوده با یکیشون بخوابه و طرف رفته سه نفر دیگه رو اورده ک دونفرش تجاوز کردن ولی وقتی همون اولی هم. دونفر دیگ رو اورده متجاوز محسوب میشه

بله قرار بوده با یکیشون بخوابه و طرف رفته سه نفر دیگه رو اورده ک دونفرش تجاوز کردن ولی وقتی همون اول ...

دیگه عقل نرهای ایرانی همینه چه میشه کرد مثلاً قهرمان های مشورت خاک بر سرشون با این ورزشکار شدنشون