2777
2789

خیلی ناراحتم همش لجبازی میکنه باهام خیلی دلم ازش پر بود همه پولارو تو ی روز خرج میکنه وقتی لنگیم میگه ندارم من جایی نمیرم چیزی نمیخرم گاهی وقتا میگم پدر مادرم گناه دارن از دهنشون نگیرم بعد اون خیلی راحت هرچی میخواد میخره به قیمشم نگاه نمیکنه اگه هم پول بده در حد ۳۰۰تومنه واسه منی که ۲۳سالمه و نمیزاره هم کار کنم چون مثلا دیر وقته و دنیا ناامنه..یا یروز اماده شدم برم دانشگاه گف پول ندارم دستمم بنده برسونمت و نرفنم کلاس مهمی هم داشتم برگشتم گفتم چرا انقدر باهام لج میکنین من این همه دلم میسوزه عذاب وجدان میگیرم بعد شما لج میکنید گف من که هرچی داشتم دادم تو و دانشگاهت با اون اداهات و قیافت که این همه ادعات میشه خیلی دلم شکست نمیخوام ببینمش دیگه

من بابم زیاد ب شوخی میگه برو با این قیافت 

اگه با لحن شوخی میگه ب دل نگیر

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما سر سرکار رفتن شده جنگ به پا کن ولی برو. 23 سالت شده نباید لنگ پول آژانس باشی که

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

حتما سر سرکار رفتن شده جنگ به پا کن ولی برو. 23 سالت شده نباید لنگ پول آژانس باشی که

دعوا کردم اتفاقا فایده نداشت بعد جاهایی هم که کار گیرم اومد میدونستم حقوق کمه راه دور اونم میگف الان میبینمت نمیمونی به حرفم میرسی

خب پس حسابی جیب باباتو خالی کردی ولی میدونی حقشه چون بچه اش رو درست بار نیاورده وقتی دانشگاه دولتی ب ...

چرا انقدر راحت قضاوت میکنی تو میدونی من دانشگاهم ی شهر دیگه بود و آقا روز ثبت نام پشیمون شد و گف نباید بری؟؟میدونی من بخاطر اون از رشته ای که دوس داشتم گذشتم؟

چرا انقدر راحت قضاوت میکنی تو میدونی من دانشگاهم ی شهر دیگه بود و آقا روز ثبت نام پشیمون شد و گف نبا ...

خب دانشگاه شهر دیگه هم حتی اگه دولتی باشه کلی هزینه داره 

به هر حال قبول کن که پدرت داره کلی پول خرج شما میکنه 

باید هر روز ازش تشکر کنی و اینکه مثلا براش غذای مورد علاقه اش رو بپز، هر شب چایی براش دم کن، خلاصه یه جوری ازش تشکر کن. 

اگر هم بتونی انصراف بدی و دانشگاه دولتی شهر خودت قبول بشی مثلا حداقل یه پرستاری که عالیه