2777
2789
عنوان

من با همچین مهمون پررویی چیکار کنم

264 بازدید | 30 پست

یهویی بدون هیچ خبری پاشدن از شهرستان اومدن خونمون من دقیقا وقتی فهمیدم که راه افتادن بیان

فرداش من کلی برنامه داشتم مهمون ناهار دعوت بودم

بعدازظهر باید میرفتم مراسم ختم مادر دوستم

برای ساعت هشتم یه جایی رزرو کرده بودیم نمیشد لغو کرد چون هم ۶۰۰پولشو داده بودیم هم از دوستامون خیلی بد میشد که یهویی کنسل کنیم نریم

من به احترامشون مهمونی ظهر رو نرفتم مسجد رو نرفتم

اینا شب رسیدن ساعت دوازده براشون سفره شام باز کردم

پذیرایی کردم

صبح پاشدم رفتم نون تازه صبحونه ناهارمو گذاشتم رو گاز بود گفتن مارو ببر بیرون زیر غذارو کم کردم

بردم گشتن

ساعت چهار رسبدیم هول هووولی ناهار گذاشتم

بچه کوچیک هم دارم این وسط اون طفلکم اذیت بود

خلاصه براشون توضیح دادم کاملا شفاف که نمیتونم شب رو لغو کنم به فلان دلایل

گفتن برو

حتی یکیشون رو با خودم بردم

اون یکی چون بچه داره نتونست بیاد حتی پیشنهاد دادم که بذار پیش مادرشوهرم بچه هارو توهم دلت میخواد بیا بریم

رفتم اونجا ساعت ۱۰ونیم برگشتم باز بردمشون بیرون 

همش نق میزدن نه اینجا ظهر باید میومدیم

شبش خوب نیست

بعد برگشتیم سریع شام آماده کردم

بچمم کلافه کلا نق میزد

گفتن که ما مریض شدیم بلیط بگیر برای فردا هشت صبح

گفتم آخه فردا هم میخواستم ببرمتون فلان جا بگردونتمون

گفتن نه مریض شدم وگلوم درد میکنه برگردم بهتر

خلاصه بلیط گرفتم

دوتا خانوم بودن دوتا بچه

یک میلیون وپونصد شد بلیطشون

اصلا حتی تعارف هم نکردن که پولشو بدن!!!

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

باید اون موقع ک زنگ میزدن میگفتی خونه نیستم رفتم سفر

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من خیلی ناراحتم به دو دلیل

یکی اینکه اینهمه برنامه لغو کردم و تو بدو بدو بودم اینم مزدم بود که اونطوری با حالت ناراحت رفتن وانگاری که من کمکاری کرده باشم

دو اینکه یعنی چی حتی یه تعارفم نزدن برای پول بلیط

مگه ما وظیفمونه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااه😑😑😑😑رابطه تو. کم کن باهاشوون

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

میخوام بهشون زنگ بزنم بگم چی شده انگاری ناراحت رفتین

چجوری پول بلیطم بخوام خیلی برام سنگین آخه همچین کاری

خواهرشوهرات بودن؟ در غیر اینصورت حتما پول بلیط رو بگیر بگو همسرم راضی نباشه مدیون میشم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
میخوام بهشون زنگ بزنم بگم چی شده انگاری ناراحت رفتینچجوری پول بلیطم بخوام خیلی برام سنگین آخه همچین ...

باید پرو میگفتی پول بلیطتون انقدر شده 

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

راجب  خودمم من شهر اینا ک میرم میرم یه شب خونه پدربزرگم میمونم خونه اینا اگههه دعوت کنن در حد یه وعده غذا میرم

دعوت نکنن که هیچ اونم نمیرم

هیچ جایی هم نمیبرن بگردون میگن شهرمون کوچیکه

میخوام بهشون زنگ بزنم بگم چی شده انگاری ناراحت رفتینچجوری پول بلیطم بخوام خیلی برام سنگین آخه همچین ...

میتونی وقتی رسیدن و خستگی در کردن زنگ بزنی و بگی تلاشمو کردم که همه چیز خوب باشه ولی فک کنم شما کار داشتید و نتونستید بمونید 

بابت بلیط هام قابلتونو نداره ولی شماره کارت میفرستم

عزیزم بزار برن حوصله داری اتفاقا خوب کردی تا دوباره دیگه نیان

وقتیم رفتن شماره کارت و هزینه رو پیامک کن بگو خیلی ناقابله اینم هزینه بلیط هاتون واریز کنید لطفا

ساده نباش ک سواری بگیرن

ولی فعلا چیزی نگو بزار اول برن شاید دم رفتن میخان پولشو بدن

ن اصلا اسم ناراحتی نیار رفع دلجویی نکن

فقط شماره کارت و هزینه رو پیامک کن تمام

بدرک ک رفتن