2777
2789
عنوان

اتفاقات بد جشن عقد یا عروسیتون

189 بازدید | 16 پست

من دیشب جشن عقدم بود دوتا اتفاق افتاد که خیلی باعث ناراحتیم شد کلا شبی که قرار بود یکی از بهترین شبای زندگیمون باشه به معنی واقعی کوفتم شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اتفاق خاصی بود یا الکی با بزرگ نمایی جشنو به خودت زهر کردی؟

چرا مثل شوهرا حرف میزنی؟هر آدمی برای خودش خط قرمز داره چرا میگی بزرگ نمایی ؟حتما یک چیزی بوده که ناراحتش گروه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
چیشد

چون که خودم از آرایشگاه دیر رسیدم چیدمان و قشنگ انجام نداده بودن بعضی از وسایلام اصلا نبودن برای همین نشد عکسایی که دلم میخواست بگیرم یکی ام اینکه یه بحث الکی با همسرم کردم

همین قدر بگمت انقدر زیاد بود که قشنگ ترین لحظه برامون این بود که سوار ماشین شدیم از در تالار اومدیم بیرون شوهرم گفت اخیش دیگه از این لحظه به بعد خودم هستم و خودت . دیگه نمیذارم هیچکس توی کارامون دخالت کنه . و انصافا هم نذاشتیم نه خانواده من نه خانواده خودش . انقدر هر کی یه نظری می داد هر کسی کار خودشو میکرد که هیچی درست پیش نمیرفت ما عروس داماد بیچاره هم هی این وسط کوتاه میومدیم که بین خانواده ها دعوا نشه حرمتا بشکنه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا مثل شوهرا حرف میزنی؟هر آدمی برای خودش خط قرمز داره چرا میگی بزرگ نمایی ؟حتما یک چیزی بوده که نار ...

من درست حرف میزنم و استارتر سوال پرسیدم

چون خیلی دیدم آدمایی که از کاه کوه میسازن و همه چیز رو فاجعه انگاری میکنن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

جشن عقدم قبلش ناراحتی و استرس زیادی پیش اومد برام از سمت خانواده بابام خاک تو سرشون بشه 

ولی جشنم عالی بود هنوز یادش میوفتم قلبم اکلیلی میشه 😄😍من از تک تک لحظه هام کنار همسرم خاطره خوب دارم 

اگر تو بعضی موارد تلخی و اتفاق بدی هم بوده از سمت شوهرم و خانوادش نبوده اصلا 

مثل قبل از جشن عقدم ...

عروسی هم نگرفتیم من دوست نداشتم عروسی بگیریم 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

من درست حرف میزنم و استارتر سوال پرسیدمچون خیلی دیدم آدمایی که از کاه کوه میسازن و همه چیز رو فاجعه ...

دقیقا همینه

کامنت استارتر رو بخون. 

چیدمان باب میلش نبوده و عکس دلخواهش نشده. 

واقعا ایناچیزایی نیست که اون روز رو به خودش تلخ کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401