2777
2789
باز برگردی عقب دبیری انتخاب میکنی؟

به هیچ وجه

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ وجه

میشه دلیلشو بگی لطفاااااا 

و یه سوال دیگه اینکه الان بنظرت من چیکار کنم تیر هم فراگیر هست هم آموزش پرورش دوتاش میتونم شرکت کنم یا حتی میتونم صبر کنم آزمون بانک بیاد اونو شرکت کنم جای من بودی شما کدومو انتخاب میکردی 

کمتر از ۱۵ نیستمن با ۵ سال سابقه حکمم ۱۸ خوردهحالا اگه فوق العاده ویژه بدن میرسه به ۲۰ چون تصویب شده ...

راضی هستی از این کار ؟

من دو به شکم چیکار کنم رشتم حسابداریه

واقعا؟؟!! والا از وقتی رفته سرکار خودش و مادرش گوش فَلَک رو کر کردن از تعریف و تمجید ، بابام گیر داد ...

اگه حق مدیریت و معاونت نداشته باشه که با یه سال سابقه نداره

خونه پرش ۱۵ داره میگیره

میشه دلیلشو بگی لطفاااااا و یه سوال دیگه اینکه الان بنظرت من چیکار کنم تیر هم فراگیر هست هم آموزش پر ...

گمان نکنم تو این فرصت اصلا کارنامه سبز باشی 

تاسال آینده فرصت زیاده قشنگ تحقیق کن و حسابی بخون

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

میشه دلیلشو بگی لطفاااااا و یه سوال دیگه اینکه الان بنظرت من چیکار کنم تیر هم فراگیر هست هم آموزش پر ...

جو خوبی ندارن مدارس. خانمها همش میخوان زیرآب بزنن. کار کردن با بچه ها واقعا سخت و فرسایشی هست. از بیرون قشنگه ولی واقعا کار راحتی نیست. 

اگر بتونی بری بانک عالیه. 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
کمتر از ۱۵ نیستمن با ۵ سال سابقه حکمم ۱۸ خوردهحالا اگه فوق العاده ویژه بدن میرسه به ۲۰ چون تصویب شده ...

فوق العاده خاص و ویژه به همه کارمندا میدن؟ 

شوهرم پرستاره

من اصلا زندگی کردن قبل تورو یادم نمیاد دخترم❤ تو رنگ پاشیدی به دنیام... خداروشکر بابت داشتنت

اگه دبیری ۱۳ تومنه پس اموزگاری دبستان چقدره؟ چون دختر همسایه مون پارسال ازمون داد واسه اموزگاری دبست ...

دروغ میگ

همسرم با ۷ سال سابقه مدرک ارشد بزور ۲۰ شدهدحکم دریافتی ۱۷

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پرستاری

اما شاید باورت نشه یه پرستار خانوم بین همون ۱۵ تا ۲۰ میگیره 

آقایون پرستار حقوقشون بالاست بخاطر حق عائله مندی اولاد همسر

من اصلا زندگی کردن قبل تورو یادم نمیاد دخترم❤ تو رنگ پاشیدی به دنیام... خداروشکر بابت داشتنت

جو خوبی ندارن مدارس. خانمها همش میخوان زیرآب بزنن. کار کردن با بچه ها واقعا سخت و فرسایشی هست. از بی ...

من امسال غیرانتفاعی تدریس کردم،مجدد واس سال آینده قرارداد بستم 

فقط منتظرم درسم تموم بشه(معماری میخونم) و شغل مربوط به تحصیلم پیدا کنم 

فکر نمیکردم اینقدر افتضاح باشه معلمی

واقعااااااا سخته

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔