2777
2789
راضی هستی از این کار ؟من دو به شکم چیکار کنم رشتم حسابداریه

اصلا نمیتونم کل سال بدون وقفه ۶ یا ۷ صبح برم تا ۲.۵ ،۳ بعد از ظهر سرکار

هرچند حقوقشون بیشتره ولی بعنوان یه خانوم معلمی رو ترجیح میدم

من دوست دارم شاغل باشمشاید قبلا متوجه نبودم ولی الان که بچه دارم با پوست و استخون درک میکنم هیچ شغلی ...

بنظرم تنها نقطه قوت این کار همینه یعنی هرکی میخواد به من اینکارو پیشنهاد بده میگه الان که مجردی رو نبین ازدواج که کنی میفهمی تعطیلات چقد مهمه که فقط تو معلمی هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم،۱۶ ساله دارم این شرایط رو زندگی میکنمامسال بارها با گریه از خونه راه افتادم بچم مریض میشه ،غ ...

کاملا قبول دارم حرفتو

ولی اکه شغل دیگه ای داشتی میتونستی مرخصی بگیری منظورم کارمندی؟

لااقل الان تابستون کنار بچت میتونی باشی بهش رسیدگی کنی کلاس ببری 

ولی کارمند چی؟

کاملا قبول دارم حرفتوولی اکه شغل دیگه ای داشتی میتونستی مرخصی بگیری منظورم کارمندی؟لااقل الان تابستو ...

شغل دیگه اره مگه کارمندان یک ماه مرخصی ندارن؟ شوهر خودم نظامیه ،با اونکه سخت مرخصی میدن ولی بالاخره میدن

بنظرم تنها نقطه قوت این کار همینه یعنی هرکی میخواد به من اینکارو پیشنهاد بده میگه الان که مجردی رو ن ...

دقیقا همینطوره

من قبلا عاشق بانک بودم

الان دوستم کارمند بانکه واقعا بیچارس گاهی میگه گریم میگیره از شلوغی و سختی کار ، بدون تعطیلی ، گاهی اضافه کاری ، کار خشک و بی روح 

ولی حقوقش بالاتره که من الان که دوتا بچه دارم میگم خداروشکر نشد برم بانک همین معلمی برا من بهتره خداروشکر

سلام‌من سال دوم، فعلا رتبه ۱ ارشد حکمم ۱۶ و نیم هستاحتمالا تا یکی دو ماه دیگه با مدارکی که بارگزاری ...

نه خواهر من مگه چه خبره ۳ تومن افزایش

فرق هر رتبه با بعدی ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومنه

من الان با۵ سال سابقه با مدرک ارشد و رتبه ۳ حقوقم ۱۸ تومنه