2777
2789
مشکلی تو خوندنش ندارم فقط نمیتونم تصمیم قاطع بگیرم

آخه اصلا شدنی نیست اونهمه منابع 

گرو های استخدامی رو ببین طرف چندین ماهه داره میخونه و تست میزنه و...

اگر واقعا قصد شرکت تو هر آزمونی داری حداقلش باید ۶ماه و بیشتر تایم بذاری

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال غیرانتفاعی تدریس کردم،مجدد واس سال آینده قرارداد بستم فقط منتظرم درسم تموم بشه(معماری میخون ...

بله از دور فقط قشنگه، همه هم فکر میکنن خیلی کار راحت و بی دردسری هست ولی وقتی واردش بشی میبینی اینطور نیست. 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
تعطیلات تابستون اصلا ارزشی نداره وقتی مرخصی نباشه ،مثلا در طول سال مریض بشی باید با همون حال خراب ب ...

برای فوت عزیزان با ارائه مدرک ۳ تا ۴ روز مرخصی میدن

برای مریضی گواهی پزشک ببری مرخصی میدن اگه مدیر همکاری کنه اداره اصلا نمی‌فهمه که معمولا هم همینجوریه

اگه شرایط حاد باشه تا یک ماه و نیم مرخصی استعلاجی میدن البته با تایید کمسیون پزشکی

از چه نظر افتضاحه

نوع تربیت بچه های این نسل اینطور شده که مثل گذشته راحت تحت کنترل و مدیریت معلم و کادر مدرسه نیستن 

بیشتر عادت کردند عالم در حکم و فرمان اینا باشه 

هیچ تنبیه و تهدید و تشویقی واسشون مهم نیست 

از هیچی نمیترسن و رغبت به آموزش ندارن 

حاضرجوابن و....

فکرکن چقدر انرژی باید بذاری برای مدیریت کلاس بعد مجدد انرژی بیشتر برای اموزش به اینها 

تهش چقدر بهت بدن؟آیا تو کفه ترازو بذاریم میتونه فرسایش روح و روان و اعصاب و جسم معلم رو پاسخ بده

آخه اصلا شدنی نیست اونهمه منابع گرو های استخدامی رو ببین طرف چندین ماهه داره میخونه و تست میزنه و... ...

حد نصاب شهرمون خیلی بالا نیس پارسال ۱۶۷ بود 

و اینکه خلاصه های خوبی پیدا کردم از موسسه های معروف که پوشش خوبی میدن مطالبو با تست خیلی زیااااااااد بنظرم شدنی باشه برام کلا درس که میخونم بازدهی خوبی دارم تا کلی وقت تو ذهنمه برا همین حس میکنم مشکلی نداشته باشم تو رسوندن خودم به آزمون اخه ۱ ماه و خورده ای شب و روز بخوای بخونی وقت کمی نیست

وا خوبه معلم هستنا این خاله زنک بازیا چیه😑

مدرسه که بماند یک جو وحشتناک تر و افتصاح تری داره همون اداره 

من ب اجبار چندین بار برای تایید و گزینش رفتم 

حالم بهم خورده 

فقط مجبوری ادامه میدم تا اتمام درسم

حد نصاب شهرمون خیلی بالا نیس پارسال ۱۶۷ بود و اینکه خلاصه های خوبی پیدا کردم از موسسه های معروف که پ ...

اگر بتونی ازمون سال قبل و بزنی راحت میتونی محک بزنی خودت رو ببینی چندچندی 

نوع تربیت بچه های این نسل اینطور شده که مثل گذشته راحت تحت کنترل و مدیریت معلم و کادر مدرسه نیستن بی ...

وای اینو موافقم خدایی خیلی بچه های این نسل پررو شدن اصلا هیچی به کتفشونم نیست

نمیدونم بخدا خانوادم میگن خانم بخواد کل هفته بره سرکار و هیج تعطیلی نداشته باشه برای آینده که ازدواج کنی مشکل ساز میشه دبیری عید و تابستون و تمام تعطیلی ها تعطیلی با حقوق و این حرفا

راضی هستی از این کار ؟من دو به شکم چیکار کنم رشتم حسابداریه

من دوست دارم شاغل باشم

شاید قبلا متوجه نبودم ولی الان که بچه دارم با پوست و استخون درک میکنم هیچ شغلی واسه خانوما بهتر از معلمی نیست

حقوقم شاید کم باشه ولی به زندگیمم میرسم ۱۲.۵ ظهر خونم 

۱۷ روز تعطیلات نوروزی معمولا میشه، از اول خرداد تعطیلیم

برف بیاد هوا آلوده باشه گرم باشه گاز نباشه برق نباشه هم که تعطیل البته تو شاد فعالیت داریم

وای اینو موافقم خدایی خیلی بچه های این نسل پررو شدن اصلا هیچی به کتفشونم نیست نمیدونم بخدا خانوادم م ...

نمیدونم شاید من زیادی حساسم 

برای فوت عزیزان با ارائه مدرک ۳ تا ۴ روز مرخصی میدنبرای مریضی گواهی پزشک ببری مرخصی میدن اگه مدیر هم ...

می‌دونم،۱۶ ساله دارم این شرایط رو زندگی میکنم

امسال بارها با گریه از خونه راه افتادم 

بچم مریض میشه ،غم عالم میاد تو دلم حتی نمیتونم یه روز پیشش بمونم،امسال چون اولین سال بود مدرسه میرفت خیلی مریض شد .... نمیدونم ،از نظر من ،برای من ارزش نداره