2777
2789

خانوما من یه دختر مجردی ام که تا حالا رابطه ی جنسی نداشتم مدام تخمدونهام کیست میزنن کیستای دردناک و زجر آور ، تغذیمو رعایت میکنم ورزش میکنم ولی اینا اصلا فایده نداشته برام خیلی تنش و استرس و جنگ اعصاب توی زندگیم دارم نمیدونم استرس روی زدن کیست تاثیری آنچنانی داره یا نه 

مدام ازین دکتر به اون دکترم و داروهای شیمیایی حالت تهوع آور میخورم تا دارو میخورم خوبم همین که داروهام تموم میشه دوباره درد شدید و سونوگرافی و کیست خسته شدم به خدا😭طب سنتی ام امتحان کردم هیچی به هیچی یکی میگه ازدواج کنی خوب میشی یکی میگه باید بسازی باهاش تخدونهات کیست سازن یکی میگه استرسو دور کن من چیکار کنم؟ متخصص زنانی نبوده که من توی تهران مریضش نباشم برای کیست ولی به خدا ذله شدم😭 

الان دارم از درد ناله میکنم مسکن خوردم شیاف گذاشتم یکمی آروم شده من وسواس مریضی ام دارم هزارتا فکرو خیال میکنم دکترای الانم همشون پولکی شدن حرف درست درمونی نمیزنن تورو خدا اگه کسی تجربه داره منو راهنمایی کنه 🤲🏼😔 تا عمر دارم دعاش میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.