2777
2789
عنوان

روز جهانی خاله چیه دیگه(😐😑)

148 بازدید | 15 پست

الان تو جستجو های پرطرفدار گوگلم اومده بالا 

خدایا چه چیزا😐

شما شنیدین یا فقط من نمیدونستم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خاااااااله 🤔

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاااااااله 🤔

اره بخدا با همین چشمام یلحظه دیدمش

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

روزجهانی غیبته🤣🤣🤣

جررر😂😂

چک کنید ببینید برا شمام هستش یا ن😐

روزجهانی غیبته🤣🤣🤣

یعنی چی

میگی خاله ها غیبت میکنن ژا خواهر زاده وخاله غیبت میکنن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من خودم تبریک گرفتم بانو😄

روزت مبارک عزیزم💕

منتها چون نشنیده بودم عجیب اومد برام. 

دیروز بود انگارخوبه که من کلی خواهرزاده دارم که روزمو بهم تبریک نگفتن پس🥲😅

نه عزیزم خب شاید نمیدونستن. 

من خودم با 17 سال سن تازه فهمیدم گلم