2777
2789
عنوان

روز جهانی خاله چیه دیگه(😐😑)

150 بازدید | 15 پست

الان تو جستجو های پرطرفدار گوگلم اومده بالا 

خدایا چه چیزا😐

شما شنیدین یا فقط من نمیدونستم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاااااااله 🤔

اره بخدا با همین چشمام یلحظه دیدمش

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

روزجهانی غیبته🤣🤣🤣

جررر😂😂

چک کنید ببینید برا شمام هستش یا ن😐

روزجهانی غیبته🤣🤣🤣

یعنی چی

میگی خاله ها غیبت میکنن ژا خواهر زاده وخاله غیبت میکنن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من خودم تبریک گرفتم بانو😄

روزت مبارک عزیزم💕

منتها چون نشنیده بودم عجیب اومد برام. 

دیروز بود انگارخوبه که من کلی خواهرزاده دارم که روزمو بهم تبریک نگفتن پس🥲😅

نه عزیزم خب شاید نمیدونستن. 

من خودم با 17 سال سن تازه فهمیدم گلم