2777
2789
عنوان

باشگاه

102 بازدید | 16 پست

شهر شما هزینه های بدنسازی و مربی چقدره؟ 🫠

میخوام برم پول باشگاه خودش زیاد هست مربی هم بیاد روش هیچی از طرفی روم نمیشه مربی نگیرم😂🫠اگه یچی اشتباه زدم چی... 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیلاتس کار می کنم 12 جلسه 550

تقریبا هم نیمه خصوصی

خدایی مربی من اصلا آدم دندون گردی نیست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

تاپیک اخرمو چک کن استارتر بیا اونور

مرسی عزیزم حتما میام

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 

ببین گلم قیمت های باشگاه خب کلا متغیره و بستگی به مکان و اون شهر و اون منطقه از شهر ولی آره حتما مربی هم استخدام کن که اصولی پیش بری ولی من فک کنم تو همین تهران از همین ۲۰۰ تومن هست تا ۲ تومن 

مربی بگیر عزیزم خیلی خوبه واسه حجم؟ یا واسه لاغری میخوای بری؟

برای لاغری و سفت شدن بدنم

اخه اینجا باشگاه ۱۲ جلسه ای ۱ تومن

مربی هم از ۵۰۰ هس تا ۱

فیتنسشم ۱۲۰۰... 

من پیلاتس کار می کنم 12 جلسه 550تقریبا هم نیمه خصوصیخدایی مربی من اصلا آدم دندون گردی نیست

باز قیمتش خوبه خدایی اینجا ۱ و ۲۰۰

و ببین اینم بگم بستی به اینم داره کارتون چی باشه مثلا یکی میگه میرم برا ساختن بدن عضلانی و اینا یکی برا چربی سوزی حتی میره ولی خب بعضی ها هم میرن برا اینکه بدنشون فرم بگیره و خوش فرم بشه

باز قیمتش خوبه خدایی اینجا ۱ و ۲۰۰

تو شهر ما هم باشگاه های دیگه 700-800 هستن 

کسی مربی هم بخواد یا از دستگاه استفاده کنه 1500

ولی باشگاهیی که من میرم مربیش خیلی خوبه حتی گاهی به من میگه روزهای فرد هم بیا

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

و ببین اینم بگم بستی به اینم داره کارتون چی باشه مثلا یکی میگه میرم برا ساختن بدن عضلانی و اینا یکی ...

من برای کاهش وزن و عضله سازی جفتش میخوام برم 

انصافا هزینه ها اینجا بشدت بالاس... 

تو شهر ما هم باشگاه های دیگه 700-800 هستن کسی مربی هم بخواد یا از دستگاه استفاده کنه 1500ولی باشگاهی ...

دمش گرم واقعا

من برای کاهش وزن و عضله سازی جفتش میخوام برم انصافا هزینه ها اینجا بشدت بالاس...

کدوم شهرین؟ من الان خودم ۵ سالیه تخصصی دارم بدنسازی کار میکنم و در کنارش یوگا هم میرم اگه یه وفت سوالی بود درخدمتم