2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست

نیگا کنین شوهرم خیییلی به روابطمون حساسه خییییلی ..به رفتار زن حساسه کلا مردایی کمی اینطورن از بد شانسی گیر من اومده انگار همیشه داره نبض رابطمونو میگیره ببینه حالش چطوره 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من تلاشمو میکنم اما راضی نیس رابطمون خوب بود الان یکم بی نظم شده از اون لحاظ ازم خیلی طلبکار ...

ای وای،استارتر میگن خیلی خیلی گناه بزرگیه مرد بدون اینکه زنش نیازشو رفع کنه بخوابه،مگه چقد طول می‌کشه،حتی اگه خسته ای انجامش بده اونوقت میبینی خیلی بیشتر دوست داره

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
خب عزیزم مهارتتو زیاد کن تو زناشوییت

بخدا من خیلی بلام ..خواهر شوهرم به شوخی بهم میگ موندم چطور داداشم دومم میاره پیش اداهای تو 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

وا! مگه میشه؟! احیانا خیلی بهش رو ندادی؟ اگه واقعا حرمت زندگیش با شما رو نگه میداشت، اصلا حرفی ازش نمیزد ولو برا خراب کردنش!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
ای وای،استارتر میگن خیلی خیلی گناه بزرگیه مرد بدون اینکه زنش نیازشو رفع کنه بخوابه،مگه چقد طول می‌کش ...

من شهریه پردازم .درس فوق العاده سخته نمیتونم رو همچی کنترل داشته باشم...مشکلم زیاده 

نیگا کنین شوهرم خیییلی به روابطمون حساسه خییییلی ..به رفتار زن حساسه کلا مردایی کمی اینطورن از بد شا ...

عزیزم اتفاقا شوهر منم همینطوره ولی وقتی حس میکنه داریم از حالت ایده ال فاصله میگیریم خودش هم تلاش میکنه حتی اگر من مقصر باشم مثلا امتحانات که میگی منم واقعا موقع امتحانات کم میذارم تو رابطه خوب شوهرم برنمیداره خواب زن دیگه ای بیاره جلوی چشمم که...بعد دانشگاه میاد دنبالم بریم کافی شاپ یا یه کاری تو این مایه ها ...خوب مسلما منم بعد از یه کار مثبت از،طرف ایشون روحیه ام بهتر میشه و عکس العمل عاشقانه تری تو خونه دارم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بخدا من خیلی بلام ..خواهر شوهرم به شوخی بهم میگ موندم چطور داداشم دومم میاره پیش اداهای تو 

مشکل ادا نیست مشکل رابطه زناشوییه اینطور که من فهمیدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍