2777
2789
عنوان

40 روز گذشت ...

945 بازدید | 52 پست

از سقط جنینم چهل روز میگذره 

اما خودم هنوز تیکه پاره ام . وضعیت کم خونیم بهتر شده . اما تپش قلب و تنگی نفس و دردای عجیب غریب که قبلش هیچ وقت نداشتم . بعضی وقتا فکر میکنم تنها ترین ادم زمین ام . چون تا بحال نشنیدم کسی بعد از یه سقط ساده به این وضعیت بیوفته . هرچند من به بدترین شکل سقط کردم اما فگر نمیکردم این همه مشکل بعدش پیش بیاد . برام دعا کنید . استرسای عجیب غریب هم گرفتم .خدایا شکرت ..ببخشید طولانی شد یجورایی دلم گرفته 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

بخدا توکل کن ....

حتمااااا و یقیناااااا حکمتی توش بوده ک سقط شده 

خدا انقدر بزرگه ک بهت دوباره میبخشه 

شاید دفعه ی بعد دوقلو باشه ....خیلی از این اتفاقا افتاده 

فقط به حکمتش ااعتماد کن 

و اصلا برای خودت مریضی نتراش 

به خودت تلقین نکن 

تو توی سلامتیه کااااااملی همیشه اینو با خودت تکرار کن 

چند هفته بودی؟ منم یه سقط پنج هفته داشتم ولی بعدش باردارشدم وپسرمم پیشمه

خدا حفظش کنه . سه ماهم بود . الان اصلا غصه از دست رفتن جنین ندارم بیشتر از وضعیت جسمانی خودم اذیتم . نه دیگه میتونم ورزش کنم . و نه زندگیم روال عادی داره یه روز قلبم اذیت میکنه یه روز تنگی نفس . یه روزم هر دوش 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

عزیزم ببین هر زنی در زندگی ممکنه همچین مشکلی رو تجربه کنه دیگه نباید به گذشته فکر کنی باید بری رو به جلو زودتر خودت رو پیدا کنی و دوباره اقدام کنی ایشالا سال 97یه نی نی خشمل میاد بغلت💜💜💜💜💜

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆