2777
2789
عنوان

40 روز گذشت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 52 پست

منم تجربش کردم منم با بد ترین شرایط خدا بهتن صبر بده واقعا سخته انشالله باز باردار میشی ونینی بیاد بغلت عزیزم همه خاطرههای بد گذشته فرامش میشه

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین هر زنی در زندگی ممکنه همچین مشکلی رو تجربه کنه دیگه نباید به گذشته فکر کنی باید بری رو به ...

ممنونم . ولی واقعا وضعیت جسمانی بهم ریخته ایی دارم . بخاطر کم خونی که بخاطر خون ریزی شدیدتو سقط بوجود اومد الان ریزش مو هم گرفتم واقعا دلم میخواد زار بزنم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
ممنونم . ولی واقعا وضعیت جسمانی بهم ریخته ایی دارم . بخاطر کم خونی که بخاطر خون ریزی شدیدتو سقط بوجو ...

وای خدا منم دو بار تجربه کردم 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
چند هفته بودی؟ منم یه سقط پنج هفته داشتم ولی بعدش باردارشدم وپسرمم پیشمه

وای خدایا 35 هفته ؟!خدا بهتون صبر و تحمل بده . امیدوارم بچه های سالم جایگزینش بشه 

وای خدا منم دو بار تجربه کردم 

من اولین بارم بود . بخاطر یه سری مشکلات که تو بیمارستان برام بوجود اومد استرس شدید گرفتم و الان هم قلب و نفس و ریزش مو آزارم میده 

من اولین بارم بود . بخاطر یه سری مشکلات که تو بیمارستان برام بوجود اومد استرس شدید گرفتم و الان هم ق ...

اره عزیزم میدونم میگن سقط خیلی سخته ده تا زایمان کنی نه این که یک سقط

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
ممنونم . ولی واقعا وضعیت جسمانی بهم ریخته ایی دارم . بخاطر کم خونی که بخاطر خون ریزی شدیدتو سقط بوجو ...

عزیزم تو باید قوی باشی بزار همه بفهمن که چقد محکمی مطمن باش دوباره مامان میشی.خواهر خودمم سقط داشت ولی دو ماه بعدش باردار شد الان یه دختر داره.میدونم سخته.گریه کن .درد دل کن ولی به خودتم بیا و نزار نابود بشی.بخاطر همسرت بخاطر هر کسی که دوستش داری

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
عزیزم  بخدا توکل کن .... حتمااااا و یقیناااااا حکمتی توش بوده ک سقط شده  خدا انقدر بزرگ ...

میخوام خیلی دلم میخواد لشم همون ادمی که شش ماه پیش بودم سالم سرحال پر از انرژی اما ... 

برام دعا کن شرایط روحی و جسمی نرمال شه . هیچ کس باورش نمیشه من همون ادم قبلی باشم . 

اره عزیزم میدونم میگن سقط خیلی سخته ده تا زایمان کنی نه این که یک سقط

جدی؟سقط از زایمان سختتره؟چرا؟

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍