2777
2789
عنوان

40 روز گذشت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 52 پست
عزیزم تو باید قوی باشی بزار همه بفهمن که چقد محکمی مطمن باش دوباره مامان میشی.خواهر خودمم سقط داشت و ...

همین الان ک دارم تایپ میکنم جلو اشکامو نمیتونم بگیرم  خدا به خواهرت ببخشه . ولی من حالا حالا ها نمیخوام اقدام کنم . روحیه ام پر پره 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟سقط از زایمان سختتره؟چرا؟

خیلی سخته خیلی ..من اول برام قرص و زیر زبونی گزاشتن حالم بسیار بد شد . انشالله تجربه نکنید قرصای سقط بشدت لرزش و رعشه اورن یعنی طوری لرزش بدن میگیری ک حس مرگ به ادم دست میده

همین الان ک دارم تایپ میکنم جلو اشکامو نمیتونم بگیرم  خدا به خواهرت ببخشه . ولی من حالا ح ...

الهی من فدای اون دلت بشم گریههههه نکن نی نی هنوز ادامه دارد...

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
الهی من فدای اون دلت بشم گریههههه نکن نی نی هنوز ادامه دارد...

خدا نکنه دوستم خدا بخودت و خانواده ات دل شاد تن سالم بده 

خیلی سخته خیلی ..من اول برام قرص و زیر زبونی گزاشتن حالم بسیار بد شد . انشالله تجربه نکنید قرصای سقط ...

گلم ناراحت نباش اشک مو دراوردی

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
اره گلم چون کار من به کورتاژ کشید بقایا ماند

من مثل شما با اون همه خون ریزی بازم بقایا داشت اخرم با بی حسی کمر کورتاژ شدم و تقریبا بخاطر خون زیادی ک از دست دادم خون گرفتم . خدایا اون روزا برای هیچ کس نباشه وتکرار نشه 

من مثل شما با اون همه خون ریزی بازم بقایا داشت اخرم با بی حسی کمر کورتاژ شدم و تقریبا بخاطر خون زیاد ...

عیب نداره گلم درک میکنم من خودم تنها بودم کاش کسانی که شرایط اهدا تخمک وا هدا جنین رو دارن بگن هم ثواب داره هم پول خوبی

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
عیب نداره گلم درک میکنم من خودم تنها بودم کاش کسانی که شرایط اهدا تخمک وا هدا جنین رو دارن بگن هم ثو ...

امیدوارم خدا به همه بچه های سالم صالح عطا کنه

فدات شم عیب نداره فقط میتونم بگم در کت میکنم نمیدونم شما ولی من خودم تنها بودم خیلی سخت بود

منم تنها بودم بعد که دیدن وضعیت من خیلی بده به همسرم خبر دادن ک کسی رو بیار که مدام مراقبم باشه