2777
2789
عنوان

سگ یا گربه خطردارن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 70 پست
بهترین حیوون خونگی ماهیهصداش در نمیاد😌

ن مورچه است

تازه خونه رو جارو میکنه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

جفتش خطرات و عوارض خودشو داره رو باروری تاثیر داره اگه باردار داشته باشن که رو جنین بی نهایت تاثیر د ...

من یه گربه و سه تا سگ دارم یه بچه دو سال و نیمه ام دارم 😂سالم سالمه باروریمم هیچ مشکلی براش پیش نیومد اینی که شما میگی از یه انگل تو مدفوع حیواناته که مشکل پیش میاره اونم خطر ابتلا بهش از طریق حیوون خونگی که ضد انگل میخوره مرتب یه چیزی نزدیک به صفره و از طریق خوردن سبزیجات و میوه نشسته خیلی خیلی بیشتره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر وسواس داری نگیر 

چون ریزش مو دارن هر دو ،جای دستشویی رو یاد میگیرن ولی باز هم ممکنه خطا کنن

سگ بگیری حتی اگر توی پارک و خیابون پی پی کرد باید پی میش رو بر داری و بندازی توی سطل زباله ،آیا تحمل این کار رو داری؟

اگر سگ بیاری دو ماه بعد بگی وای من نمیتونم نگه دارم بدم بره باعث میشی حیون آسیب ببینه و افسرده بشه پس سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند

سگ وابسته میشه گربه کمتر 

اما گربه رو اگر نخواستی و ول کردی توی کوچه بدبخت از گرسنگی میمیره چون گربه خونگی شکار بلد نیست جنگ با بقیه حیون ها رو بلد نیست...

بعضیاشون جمع میکننمورچه های خونه ما می ن تو وسایل برقیاتو می‌کنی بخارشو میزنی مورچه جزغاله س که می‌ر ...

ای وای طفلکی ها

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

گلم من سگ دارم خیلی زود دوسه روز یاد گرفت دسشوییشو

خیلی مهربون و وفادارن سگا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگر حیاط داری سگ‌

نداری

هیچی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

سلام عزیزم گربه از لحاظ احساسی به صاحبش نزدیک میشه؟ خیلی ممنون واقعا لطف کردی انقدر راهنماییم کردی

خواهش گلم. کاری نکردم.    گربه بله.از همون لحاظ به پرنده ترجیح می دم. خواهش گلم.  بازهم همه جوانب رو درنظر بگیر و انتخاب کن.   چون تنها عیبی ‌ه گربه داره ریزش مو هست.  ببین مشکلی نداشته باشی با این قضیه 

اخه دیدم مثلا سگه دماغ صاحبشو گاز میگیره یا یه زنه گربش پلکشو چنگ زده بود برای اون پرسیدممن خیلی یه ...

اصلا حیوون نگه ندار

انسان شریفه 

در شان یک انسان نیست خدمتکار یه حیوون بشه اونم حرام گوشت

اونا اجنه رو به خونه جذب میکنن و آلودگی و انگل میارن

ان شاء الله ازدواج میکنی و فرزندتو بزرگ میکنی

زحماتت هم برات سودمندهرو کلی ثوابم داره