2777
2789
عنوان

بله برونمه ده روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که تاپیکتون راجب این موضوع بچه ها یسوال داشتم این شینیون برای عروسی خوبه؟؟ عروسی اقوام شوهرمه

قدیمیه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
مامانا استاد تیکه انداختننمنم میگفتم بله برون نمیخواد اخه پیش ما مهم خاستگاریهبقیش مهم نیست مامانم ت ...

ما دیجی نداشتیم حتی اسپیکر بزرگ باندم نداشتم در عین سکوت😐😂ولی مهمونامون خیلی بودن ۲۰۰ ۳۰۰تایی میشدیم

فیلمبردام نداشتیم فقط دختر خالم گوشیش ایفون۱۳بود با همون عکس فیلم گرفتیم تموم شد رفت

همشم بابام هزینشو داد

کلا اشتباهه بنظرم

💍♥️

🤣🤣🤣اره میخاد بگیره برام اونم

خوبه بابا خوش میگذره اگه پولداره همه رو بگیر 

اگه نه زندگیو سختش نکن 

کلا هم تجربه نشون داده زیاد راجب اینکه قراره چه مراسمی بگیرین چیکار کنین و جزییات مراسمات و زندگیتون با خانواده ها حرف نزنید چیزیم گفتن بگین خودم عقلم میرسه که ازدواج کردم و بحث و ببند 

خوبه بابا خوش میگذره اگه پولداره همه رو بگیر اگه نه زندگیو سختش نکن کلا هم تجربه نشون داده زیاد راجب ...

الن همینو گفتم مامانم چ شری کرد اه ولکن دیگه پولدار هستا اما ن اونقدری ک همش ولخرجی کنیم تولید کننده مبله

من یه عکاس حرفه ای دارم 50تومن فقط هزینه اون شدمیریم تو ی لوکیشن خفن قبل باغمون و بعدشم ک تو باغیم ف ...

کار خوبی میکنی فرمالیته هزینه ی بیخودیه

کاش از مد بیوفته

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
میکی تعجب می‌کنم تو این دوره زمونه کسی ازدواج میکنه میگم چرا نکنن!

چون واقعا کم شده طبق امار ازدواج و طلاق میگم . حالا ازدواج ی طرف شده بچه دار نشدن ی طرف همونم طبق امارش گفتم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....