2777
2789
عنوان

بله برونمه ده روز دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 96 پست
تعجب میکنم تو این دوره زمونه کسی ازدواج کنه کم هم شده اخه ازدواج این ک گفتی ازدواج دوممونه چیزی نداش ...

یعنی چی😐

بعد میگیم چرا اچ پی وی زیاده و مریضیای جنسی زیاده 

کم شدن ازدواج به نفع یه جامعه نیست که با تعجب و تمسخر به کسی که ازدواج کرده نگاه میکنین

اگه تو اطراف شما ازدواج سالم کم بوده کل جامعه رو نباید برد زیر سوال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی😐بعد میگیم چرا اچ پی وی زیاده و مریضیای جنسی زیاده کم شدن ازدواج به نفع یه جامعه نیست که با ...

تمسخر نکردم جو نده لطفا

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
🥺هی مامانم تیگه میندازه ک چیشد همش داره میزنه زیر حرفش

مامانت می‌دونه مراسم بله برون با خانواده دختره ؟

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
🥺هی مامانم تیگه میندازه ک چیشد همش داره میزنه زیر حرفش

مامانا استاد تیکه انداختنن

منم میگفتم بله برون نمیخواد اخه پیش ما مهم خاستگاریه

بقیش مهم نیست مامانم تیگه مینداخت اگه نگرفتیم عروسیم‌نمیگیره

با اینکه هزینش با طرف عروسه همش شام شیرینی میوه

خرج خودشون زیاد میشد😐

💍♥️

چرا بله برون تو باغ؟!من ی عقد گرفتم تعداد مهمونا کم حتی فقط بزرگت اونم همشون نشیک بود ولی پشیمون شدم ...

فرمالیته ام میری

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!