بعد همه هزینه ها با نامزدمه باغ و... اولش نامزدم گفت هم دی جی میاریم هم فیلم بردار الان ک هزینه هارو فهمیدیم مراسممون خانوادگیه توی باغ خانوادگی نامزدم میگ میریم اتلیه چن تا عکس میگیرم فیلم بردار نیاریم گوشی هست و اینکع دی جی ام ولکن اونجا باند بزرگ دارن چن تا کلا ام ۲ ساعته مراسممون نظر شما چیه؟ تماما میگه درک کن و این چیزا همه چی گرونه اینم بگم جفتمون ازدواج های دوممونه
الان که تاپیکتون راجب این موضوع بچه ها یسوال داشتم این شینیون برای عروسی خوبه؟؟ عروسی اقوام شوهرمه
قدیمیه
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کلا هم تجربه نشون داده زیاد راجب اینکه قراره چه مراسمی بگیرین چیکار کنین و جزییات مراسمات و زندگیتون با خانواده ها حرف نزنید چیزیم گفتن بگین خودم عقلم میرسه که ازدواج کردم و بحث و ببند
من یه عکاس حرفه ای دارم 50تومن فقط هزینه اون شدمیریم تو ی لوکیشن خفن قبل باغمون و بعدشم ک تو باغیم ف ...
کار خوبی میکنی فرمالیته هزینه ی بیخودیه
کاش از مد بیوفته
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!