2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرص نخوردم

اما بعد از شام بستنی خوردم

چای رو با نبات و یا کلی کیک و شیرینی و شکلات.. خوردم

ناهار رو که خوردم دو سه ساعت بعد میوه 

اگه کافه میرفتم 

حسسسابی میخوردم

بعد بسیار پشیمون شدم 

و افتادم توو دور لاغری 

به نظرم نکن خواهر 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
من قرص نخوردماما بعد از شام بستنی خوردمچای رو با نبات و یا کلی کیک و شیرینی و شکلات.. خوردمناهار رو ...

ولی من خیلی دلم میخواد چاق شم راستش من یه مدتی به اون وزن ایده آلم رسیده بودم خودم باز لاغر کردم حالا نمیتونم دیگه چاق شم کلا 

نیاز به قرص نیست که شروع کن به صبحانه سنگین خوردن چرب میان وعده سنگین قرص داغون میکنه آدمو

اصلا معدم انگار کوچیکه و نمیتونم زیاد غذا بخورم اشتهای آن چنانی ندارم نمیدونم واقعا چیکار کنم

اصلا معدم انگار کوچیکه و نمیتونم زیاد غذا بخورم اشتهای آن چنانی ندارم نمیدونم واقعا چیکار کنم

منم ندارم یدفه از ۵۸شدم ۵۰خیلی بد شده بودم کم کم خوردم الان شدم ۶۳اوکی شدم 

خب تا میتونی چربی و شیرینی بخور البته برنج هم برا چاقی عالیهو غذا هم روزی حداقل دو سه بشقابقهوه هم ن ...

میدونی من تا یه مدتی به وزن خوبی رسیدم ولی با فکرای بد و منفی خودم باز لاغر کردم اطرافیانم میگفتن خیلی خوب شدی و اینا ولی الان دیگه نمیتونم چاق شم انگار معدم کوچیک شده و اشتها ندارم راه حلی هست که بشه اشتها زیاد کرد از شربت استفاده کردم همش خوابم میبرد و اعصابم بهم ریخته بود