2777
2789
عنوان

حاملگی

206 بازدید | 15 پست

بچه ها من حس،میکنم حاملم هیج علائمی ندارم فقط ترس ندارم نمیخوام تو دوره نامزدی حامله بشم شکمم از زیر یکم چاق شده خب ولی قبل از نامزدی هم بوده شک دارم بوده یا نه بیبی چک نگرفتم شما کلا علائم داشتین ؟ خییلی ببخشید،میگم اینکه چیزی نریخته چیزی داخلم ولی میگن اگه نریخته باشه ی حاله سفیدی قبل از انزالی هست اگه اون باشه احتمال بارداری هست اره ؟ اخه هیچ علائمی ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا چرا شک داری😄

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

نه اون پیشابِ اثرش کمه صد در صدی نیست 

نمی‌خواد نگران باشی آخه شکم حامله که یه روزه جلو نمیاد 😬

بعدشم اگه علائم نداری و پریودت منظمه استرس نده الکی به خودت

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

وقتی ترس دارید تو دوره نامزدی اینکارا رو نکنید اگرم ترس نداری پشیمونیت برای چیه

میشه سوالو جواب بدید و سوسه نرید اینا هوسه مثل اینکه به سوال توجه نمیکند وا 

حالت طبیعی شکمت شاید یبوست یا نفخ داری بچه روز اول که شکمت درشت نمیشه اندازه نخود اولاش

نه چهار ماهه شروع کردیم ترس دارم میدونی خودم اصلا اسرار ندارم ولی اون اسرار داره واسه این کار بعد من میترسم نه واسه حاملگی اینکه دلیلی نشه واسه شناخت یک نفر