2777
2789
عنوان

یه ضدآفتاب خریدم دو تومن گفت بیست چهار ساعتس

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 40 پست

کسی ضد افتاب سری کیت داشته؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده میکنم خیلی جوش داشتم الان جوشام رفته پوستمم سفید شده اونایی که میگن بده فیکشو استفاده کرد ...

اسی عکسش بفرست منم بخرم اگه واقعا خوبه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اخه مگه میشه ضد افتاب بیست و چهارساعته وجود داشته باشهحالا اشکال نداره اینو بزار واسه بیرون از خونهت ...

دیگه انقدر تعریف کرد منم گفتم حتما خوبه بااینکه داشتم اینم خریدم😭😭😭😭😭😭

من از اوردینری استور فعلا ی ترمیم کننده اون سیکالفیت خریدم ی هفته دارم میزنم خاستم ببینم خرید نداشتی ...

عزیزم متاسفانه از این سایت خرید نداشتم تا حالا 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
دیگه انقدر تعریف کرد منم گفتم حتما خوبه بااینکه داشتم اینم خریدم😭😭😭😭😭😭

خب حالا اشکال نداره منم ۶ میلیون از پولم الکی الکی خرج محصولات ایرانی خریدم پوستمو بد تر کرد

الان ی ترمیم کننده خارجی خریدم ۲ تومن ی هفته دارم میزنم حس میکنم خوبه . نمیدونم باید تا اخرش استفاده کنم

اره لاکچری کویین فرانسوی

وای لاکچری کویین اخه اینم مث تراست و نفیس و ایناست...

با ۲تومت ایزدین لاروش پوزای سنتلا میتونستی بخری

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

وای لاکچری کویین اخه اینم مث تراست و نفیس و ایناست...با ۲تومت ایزدین لاروش پوزای سنتلا میتونستی بخری

لاروش پوزای هم دارم زیاد راضی نیستم فرقی باهم ندارن خیلی