2777
2789
عنوان

یه ضدآفتاب خریدم دو تومن گفت بیست چهار ساعتس

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که با دوتومن مانتو شلوار شالو و کفش خریرم 🤐🤐🤐🤐

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اورجیناله ولی آخه داشتم یدونه دارم اونم گرون خریدم از همین دوباره گفت بیا اینم بخر اعصابم خورده

اشکالی نداره هوا گرمه تازه تابستون هم هنوز نیومده دوتاش سریع تموم میشن

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

منم شنیدم اصلا مجوز نداره این برند دیگه نمی‌دونم راست باشه یانه‌؟؟

چرته الان همه مشاورهای پوست و مو تعریف میکنن حتی تو اینستا پر شده....بهترین برنده

چند خریدی چا دستگاهی

.دموکرافت ۲ میلیون دوسال پیش 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اگه داری اصلابهش فک نکن من هر وقت کارتم پره فقط به خودم فک میکنم زیبایی و سلامتت از همه چی مهمتره دور از جون شما من یه ساعت بعد زنده نباشم کارتم برا کی میمونه

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

چرته الان همه مشاورهای پوست و مو تعریف میکنن حتی تو اینستا پر شده....بهترین برنده

من خودم بیشتر محصولات کره ای میخرم خواستم از این برند بخرم اینجور گفتن ترسیدم 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
من خودم بیشتر محصولات کره ای میخرم خواستم از این برند بخرم اینجور گفتن ترسیدم

من استفاده میکنم خیلی جوش داشتم الان جوشام رفته پوستمم سفید شده اونایی که میگن بده فیکشو استفاده کردن...