2777
2789
عنوان

مامانم گفته امسال قبول بشی🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 145 پست
سومین سالمه 😮‍💨

اها 

من دوازدهمم امسال ببخشید ر...دم الان میترسم پشت بمونم چیزی نشم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما تجربیا برا ازادم باید پاره شیم

خیلی سخته 

من خواهرم خیلی علاقه داشت مثل چی هم میخوند قبول نشد 

به نظرم رشته ای هست علاقه هم داشته باشی زده میشی ازش 

انقد پیچیده اس و رقابت بالا

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
۲۰۷😐😐😐خوشبحالت

از 3 سال پیش قولشو دادن بهم شانس من امسال قبول نمیشم دعا کنین سال دیگه قبول شم حداقل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیز خاصی نه .؟؟؟؟؟خود پرستاری جزو چیزای خیلی خاصه باباچرا شما تجربیا اینقدر تک بعدی هستین و فقط پز ...

اخه خیلی از پرستارا میان کنکور مجدد میدن

میگن راحته قبول شدن 

نمیدونم شاید من خنگم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خیلی سخته من خواهرم خیلی علاقه داشت مثل چی هم میخوند قبول نشد به نظرم رشته ای هست علاقه هم داشته باش ...

از همین میترسم امسال بمونم پشت قبول نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش بحالت والا من سال اول پزشکی دولتی قبول شدم با رتبه ۳ رقمی نه خبری از گوشی بود نه ماشین

فعلا که وعده دادن خبری نیست از هیچی 😂😂

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

پشت کنکوری سال چندمته؟

سال سوممه

هعییی بخدا بده شانس 🙂 ما که قبول شدیم هیچی نخریرن

کاش من قبول شم بخدا حاضرم هر چی بخرن برام نذر کنمشون 

کنکور چ سالی بودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40