2777
2789
عنوان

حس من به بچه دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 91 پست
اره عزیزم دومیه🙈

خدا حفظش کنه برات 🎀 💛 

اولی چند سالشه عزیزم ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم..دومی تا بدنیا بیاد اولی ۷سالش میشه

الهی شکر عزیزم 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مرررسی مهربونم💋💋..شمام بارداری؟؟

نه عزیزم من یه گل پسر هفت ساله دارم 

همسرم خیلی دوس داره 

ولی خودم بخاطر یه سری مسایل دو دل هستم 

ولی پسرم خیلی دوس داره هر روز میگه چرا تنها چرا اجی ندارم داداش ندارم ...

دوماه دیگه دنیا میاد

تو این مدت احساس بهش پیدا نکردی؟من منتظر اولی بودم همه چیزش ب جون خریدم دومی هم باز خودم خواستم عشق بهش داشتم.ولی سومی ناخواسته شد حالم ی جوریه اون حس قلبی ک ب اونا داشتم ب این ندارم خداکمکم کنه واقعا سخته

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه عزیزم من یه گل پسر هفت ساله دارم همسرم خیلی دوس داره ولی خودم بخاطر یه سری مسایل دو دل هستم ولی پ ...

عزیزم خداحفظش کنه براتون😍

منم بیشتر بخاطر دخترم اوردم اونم یسره گریه میکرد 

عزیزم خداحفظش کنه براتون😍منم بیشتر بخاطر دخترم اوردم اونم یسره گریه میکرد

مرسی عزیز 

پسر منم مدام گریه می‌کنه از تنهایی 

من همسرم تازگیا می‌ره قلیون می‌کشه بخاطر اون تصمیم گرفتم بچه ندارم دیگه ...

مرسی عزیز پسر منم مدام گریه می‌کنه از تنهایی من همسرم تازگیا می‌ره قلیون می‌کشه بخاطر اون تصمیم گرفت ...

ببین حالا قلیونو زیاد سخت نگیر شوهرمنم بعضیا وقتا با دومادشون میکشه البته باز حودت بیشتر صلاح میدونی...ولی من خودم خییییلی مخالف تک فرزندیم

تو این مدت احساس بهش پیدا نکردی؟من منتظر اولی بودم همه چیزش ب جون خریدم دومی هم باز خودم خواستم عشق ...

دوسش دارم ولی همش میگم چیو دوس دارم وقتی ندیدمش اصلا باورم نمیشه که تو شکمم بچه هست

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ببین حالا قلیونو زیاد سخت نگیر شوهرمنم بعضیا وقتا با دومادشون میکشه البته باز حودت بیشتر صلاح میدونی ...

آخه قبلا اصلا اینطور نبود حدود ۵,۶ ماه هست اینطوری می‌کنه 

اونم می‌ره تو‌محل با بقیه مردا میشینه 

میگم خب بیا خونه میگه نه پسرمون میبینه 

نمی‌دونم باورت میشه به طلاق فکر‌میکنم و امروز سه روز هست باهاش قهرم ...

آخه قبلا اصلا اینطور نبود حدود ۵,۶ ماه هست اینطوری می‌کنه اونم می‌ره تو‌محل با بقیه مردا میشینه میگم ...

چی بگم اخه ولی بنظر من قلیون ایرادی نداره گرچه میگن ضررش از سیگار بیستره