2777
2789
عنوان

حس من به بچه دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 91 پست
من یه قند عسل پسر هفت ساله برای دومی خیلی تردید دارم ولی همش میگه مامان چرا تنهام چرا احی یا داداش ن ...

منم دوسال قبل اینکه باردار شم مثل شما بودم آخر دل رو زدم ب دریا نمی‌دونم درسته یا غلط

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

منم دوسال قبل اینکه باردار شم مثل شما بودم آخر دل رو زدم ب دریا نمی‌دونم درسته یا غلط

دقیقا سر دوراهی بدی گیر کردم ...

یکم شرایط زندگیمو‌هم میبینم میگم خدایا درسته بیارم درست نیست ... نمی‌دونم خدا راه درست رو سر راهم بذاره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوداااا😍

خاله جون کتم رو ببین قلاله از بیمارستان با اینا بیام خونه اوشتیپ بشم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

دقیقا سر دوراهی بدی گیر کردم ...یکم شرایط زندگیمو‌هم میبینم میگم خدایا درسته بیارم درست نیست ... نمی ...

زمان درستش می‌کنه فقط زمان بده ب خودت بتونی قشنگ فکر کنی ولی مهمترین ملاک تو آوردن بچه اعصاب خودت و شوهرت اخلاق شوهرت و ثبات مالی بقیش حل شدنیه

تو اولی میگفتم وای نیفته از دستم ی وقت چجوری بشورمش الان اصلا برام مهم نیس این چیزا ی جوری میشورمش د ...

افرین کارخوبی میکنی به هرچی فک کنی باورکن همون پیش میاد

ایشالا بهترینا برات اتفاق بیفته 

وقتی بچه اولم دوماهه بود دومیو باردارشدم هنگ بودم  دنیا که اومد اینقد کارام  زیاد بود فقط فکر حلو فصل کارا بودم  چون  دومی پسر بود فک میکردم  این دیگه خودش قویه مردیه برا خودش  :) اوایل اونقد باوسواس و عطوفت رفتار نمیکردم مثلا فکر میکردم چون پسره مث دخترم نیست قویه و شیشه شیرو همینجوری میزاشتم دهنش بخوره بره چون کارام زیاد بود اولی اذیت میکرد   الهی بمیرم یبار شیر پرت شد تو گلوش بعد که خوب شد  انقد گریه کردم براش اینقد زدم تو سر خودم  فهمیدم چه احمقانه بوده طرز فکرم  دیگه مثل جونم مراقبشون بودم  ولی  له شدم حقیقتا 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

من اولی و باردارم با اینکه تکون میخوره و شکمم قشنگ معلومه ک حاملم اما باز گاهی با خودم میگم واییی یع ...

اولی همینه سعی کن اصلا حساس نباشی خدایی نکرده تبدیل ب افسردگی میشه 

چون منم عین تو بودم خیلی حواسم بهش بودبیش از حد محافظ کار بودم که نخوره زمین گریه نکنه اذیت نشه ولی خودم کم کم اعصابم ضعیف شد

زمان درستش می‌کنه فقط زمان بده ب خودت بتونی قشنگ فکر کنی ولی مهمترین ملاک تو آوردن بچه اعصاب خودت و ...

جفتمون عاشق بچه ایم همسرم کلی وقت می‌ذاره برای بچه کلی بازی و بخندون و 

ولی شوهرم تازگیا یاد گرفته می‌ره قلیون می‌کشه بخاطر این اخلاقش میگم درست نیست بچه آوردن ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم بسلامتی💞💋 یکی هستیم دکتر برامنو گف ۲۶مرداد لباسای جوجت خیلی عسلن😍😍

از باسلام و ترب سفارش میدم کلا وسایلش رو 

با این حال تو بازار گشتن سخته 

توم‌ شکمت خیلی اومده جلو؟

عزیزم بسلامتی💞💋 یکی هستیم دکتر برامنو گف ۲۶مرداد لباسای جوجت خیلی عسلن😍😍

عزیزمممم شماهم بارداری 😍💚

نی نی دوم هست 😍

ن اصلا اندازی ی توپ فوتباله...سردخترم شکمم خیلی بزرگ بود

من دیگ شکمم داره پاره میشه خیلی خیلی بزرگه راه رفتن برام سخته