منم دوسال قبل اینکه باردار شم مثل شما بودم آخر دل رو زدم ب دریا نمیدونم درسته یا غلط
دقیقا سر دوراهی بدی گیر کردم ...
یکم شرایط زندگیموهم میبینم میگم خدایا درسته بیارم درست نیست ... نمیدونم خدا راه درست رو سر راهم بذاره
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وقتی بچه اولم دوماهه بود دومیو باردارشدم هنگ بودم دنیا که اومد اینقد کارام زیاد بود فقط فکر حلو فصل کارا بودم چون دومی پسر بود فک میکردم این دیگه خودش قویه مردیه برا خودش :) اوایل اونقد باوسواس و عطوفت رفتار نمیکردم مثلا فکر میکردم چون پسره مث دخترم نیست قویه و شیشه شیرو همینجوری میزاشتم دهنش بخوره بره چون کارام زیاد بود اولی اذیت میکرد الهی بمیرم یبار شیر پرت شد تو گلوش بعد که خوب شد انقد گریه کردم براش اینقد زدم تو سر خودم فهمیدم چه احمقانه بوده طرز فکرم دیگه مثل جونم مراقبشون بودم ولی له شدم حقیقتا
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
زمان درستش میکنه فقط زمان بده ب خودت بتونی قشنگ فکر کنی ولی مهمترین ملاک تو آوردن بچه اعصاب خودت و ...
جفتمون عاشق بچه ایم همسرم کلی وقت میذاره برای بچه کلی بازی و بخندون و
ولی شوهرم تازگیا یاد گرفته میره قلیون میکشه بخاطر این اخلاقش میگم درست نیست بچه آوردن ...
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم بسلامتی💞💋 یکی هستیم دکتر برامنو گف ۲۶مرداد لباسای جوجت خیلی عسلن😍😍
عزیزمممم شماهم بارداری 😍💚
نی نی دوم هست 😍