😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ولی پسرم خیلی دوس داره هر روز میگه چرا تنها چرا اجی ندارم داداش ندارم ...
تو این مدت احساس بهش پیدا نکردی؟من منتظر اولی بودم همه چیزش ب جون خریدم دومی هم باز خودم خواستم عشق بهش داشتم.ولی سومی ناخواسته شد حالم ی جوریه اون حس قلبی ک ب اونا داشتم ب این ندارم خداکمکم کنه واقعا سخته
ببین حالا قلیونو زیاد سخت نگیر شوهرمنم بعضیا وقتا با دومادشون میکشه البته باز حودت بیشتر صلاح میدونی ...
آخه قبلا اصلا اینطور نبود حدود ۵,۶ ماه هست اینطوری میکنه
اونم میره تومحل با بقیه مردا میشینه
میگم خب بیا خونه میگه نه پسرمون میبینه
نمیدونم باورت میشه به طلاق فکرمیکنم و امروز سه روز هست باهاش قهرم ...