2777
2789
عنوان

سو و شون خیلی خاک برسریه

| مشاهده متن کامل بحث + 4816 بازدید | 98 پست

منم قبلا خاتون رو یه قسمت داشتم با مامان و بابام میدیدم اونموقع مجرد بودم 

بعد شیرزاد داشت تلاش میکرد با خاتون رابطه داشته باشه تو زندان 

یعنی من قشنگ اب شدم از خجالت در و دیوارو نگاه میکردم مثلا من هیچی نمیدونم🤣🤣🤣

سووشون یه تیکه از داستانش توی کتاب ادبیات مدرسه خوندیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قسمت اولش دیدم به نظرم این داستان رمانش قشنگ تر از فیلمش هست به نظرم فیلمش خیلی پراکنده بود و بر ...

اره خدایی گوهر خیر اندیش صحبت میکنه ادم کیف میکنه اینا اصلا نتونستن لحجه را در بیارن 

وون قسمت انیمیشنیشم اصلاااا جالب نبود

بچه باید فیلم کودک و نوجوان ببینه 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

از گوگل بگیر بنویس دانلود سو وشون یه مبلغ ۲۰ و ۳۰ تومنی شد همسرم نتی واریز میکنه بعد میندازه رو تلوی ...

وا چه کاریه 

اینهمه کانالای تلگرام و روبیکا رایگان فایل دانلودی رو میزارن 

بیکاره مگه بره پول بده گوگل

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نه بابا جلو بچه های خواهرم ابرو نموند هی میگفت خاله جغرافی بدن چیه🙈 خجالتی آب شدیم

یه جوری گفتین انگار فیلم ممنوعه بوده. اگه کتابو خونده باشین میدونین که منظورش خط های دوران بارداریه که رو شکم اکثر خانما مونده. بخشهایی از این کتاب زمان ما تو کتاب درسی بود، اگر مغایر با چیزی بود ذهن بچه ها رو به این سمت نمیبردن که بخوان اصل کتابو بخونن. من شاید 10 بار این کتابو خوندم و لذت بردم. به نظرم شاهکاره.  چون مجوزها تکمیل نبوده توقیف شده نه محتوا. 

اخه مرد و زنا دس به دس میرقصن و تو جا هم ازشون فیلم گرفته یجوری بود...توقیف میشه بعد باز میشههر چی ت ...

جالبیش میدونی چیه؟ بهنوش توی جشن با لباس جذب و اندامی جلوی اونهمه آدم بود. بعد اومد خونه خودش رفت لب حوض صورتشو بشوره با چادر بود😂😂😂😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بد نیست همین که بتونند مردم رو جذب کنند که با رمان های ایرانی آشنا بشند واقعا با ارزشه بهتر از اینه که مردم سریال مختارنامه رو صد هزار بار ببینند...

بعدم الان بچه ها موبایل دارند، ماهواره می بینند و ... دیگه این چیزها واقعا ساده و پیش پا افتادست