2777
2789
عنوان

سو و شون خیلی خاک برسریه

| مشاهده متن کامل بحث + 4818 بازدید | 98 پست
یه جوری گفتین انگار فیلم ممنوعه بوده. اگه کتابو خونده باشین میدونین که منظورش خط های دوران بارداریه ...

به هر حال جلو بچه این حرفها قشنگ نیس به نظرم

من اونوقتا تو کتاب فارسیم گذاشته بودم که مامانم دعوا نکنه ده صفحه ده صفحه میرفتم جلو 

امتحان ادبیات داشتیم

از بچه ها میگرفتیم میخوندیم پس میدادیم فرداش

زمان ما کتاب غیر درسی تو مدرسه ممنوع بود

این بود شوهر اهو خانم گندم بامداد خمار و...

ولی من از سریالش خوشم نیومد داستانشم غمناکه اخرش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترقیب شدم کتابشو بخرم قطعا داستان خوبی داراه

سیمین دانشور هم شهصیت بینظیری داشت، هم نویسنده ی فوق العاده ای بود. بنظر من کتابش خیلی قشنگتر از فیلمشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

جالبیش میدونی چیه؟ بهنوش توی جشن با لباس جذب و اندامی جلوی اونهمه آدم بود. بعد اومد خونه خودش رفت لب ...

چون خانواده مذهبیه تا حدی، چون از خوانین هستن تو مراسماتی با ارتشی ها و سفرا و مستشاران شرکت میکنن. 

سیمین دانشور هم شهصیت بینظیری داشت، هم نویسنده ی فوق العاده ای بود. بنظر من کتابش خیلی قشنگتر از فیل ...

اره یه مقداری دربارش خوندم ولی متاسفانه فرصت نداشتم که بخونم به خودم قول دادم کتابا و فیلمای با ارزش وقت بزارم بخونم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

خیلی سنگینه شایدم من خیلی بچه بودم

من عاشق کتاب و رمانم منتها فرصت نمیکنم باید حتما یه فرصتی برای کتاب خالی کنم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

چون خانواده مذهبیه تا حدی، چون از خوانین هستن تو مراسماتی با ارتشی ها و سفرا و مستشاران شرکت میکنن.

آره میدونم. کتابشو خوندم. ولی این ماجرای حجاب اجباری تو فیلمای ایرانی، یه جاهایی از فیلم و مسخره نشون میده. اینکه زن با روسری میره رو تخت، خنده داره واقعا

به هر حال جلو بچه این حرفها قشنگ نیس به نظرممن اونوقتا تو کتاب فارسیم گذاشته بودم که مامانم دعوا نکن ...

بله کتاب غیر درسی تو مدسه ممنوع بود،منظور تو خونه هست. و اینکه داستان پایان تلخی داره دلیل بر بد بودنش نیست. این کتاب روند داستان نویسی رو به سمت جدیدی برده. اتفاقا اوج داستان همون قسمت تشییع یوسف هست. و اینکه جلو بچه قشنگ نیست مشکل از خودتون بود که فیلم مخصوص بزرگسال رو جلو بچه ها گذاشتین. حتی فیلم های دیگه رو نباید ببینن. 

فک میکنم تا حالا اصلا فیلم خارجی ندیدی

چی داره اخه اینطوری میگی

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

اره یه مقداری دربارش خوندم ولی متاسفانه فرصت نداشتم که بخونم به خودم قول دادم کتابا و فیلمای با ارزش ...

حتما بخون. سو و شون شاهکاره

وا چه کاریه اینهمه کانالای تلگرام و روبیکا رایگان فایل دانلودی رو میزارن بیکاره مگه بره پول بده گوگل

اخه خوب اون بنده خداها کلی خرج میکنن تا این سریالا ساخته بشه

بیس تومن بمنو شما کاری نمیکنه نهایت بشه ۲۰۰ تومن اخر اخرش

اما اگر همه مجانی ببینن سارنده ضرر سختی میکنه

انگار باغ بزنی میوه اشو نخرن بیان بدزدن اینم فرقی نداره

عوامل صحنه لباس بازیگر شام نااار رفت امد ...‌ کلیییی خرج داره 

البته باید صدا سیما بخره پخش کنه ولی نمیکنه دیگه

من فک کنم کار جالبی نیست حاصل رنجشونو اینجور دادن