2777
2789
عنوان

سو و شون خیلی خاک برسریه

| مشاهده متن کامل بحث + 4816 بازدید | 98 پست
اینجوری شما تعریف کردی حتما هس دیگشما از کجا دانلود کردی

سریال ایرانیه سوشون

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا جلو بچه های خواهرم ابرو نموند هی میگفت خاله جغرافی بدن چیه🙈 خجالتی آب شدیم

میگفتی همون ادبیات بدنه😁😁😁

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ولی برام سواله، دختر من ۱۰ سالشه هیچ علاقه ای به دیدن فیلم و سریالای ما نداره. ولی دوستام تعریف میکنن بچه هاشون جان سخت میبینن، تاسیان میبینن...دختر من تا میبینه ما داربم این سریالارو نگاه میکنیم میذاره میره. فقط کارتون دوست داره. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

منم قسمت اولش دیدم به نظرم این داستان رمانش قشنگ تر از فیلمش هست به نظرم فیلمش خیلی پراکنده بود و برای خاطرات گذشته خیلی وسط فیلم مقطع می‌شد و اینکه اگه فیلمی را با لهجه میخان بازی کنن واقعا بازیگرای بومی میخاد خلاصه که من خوشم نیومد از این فیلم