2777
2789
عنوان

سرنوشت خواهرم

310 بازدید | 26 پست

سلام دخترا حالتون خوبه؟

من از یه خانواده معمولی هستم پدرم دو تا خونه مغازه ماشین و باغ داره اما خیلی هم پولدار نیستیم. خودم کارمندم و شوهرم مهندس یه ارگان هست خداروشکر مرد خوبی هست و مشکلی ندارم.

خواهرام وقتی ازدواج کردند شوهراشون خوب بودند خواهر بزرگم چند بار مسافرت خارج از کشور رفت تا اینکه سر ماجرای تحریم احمدی نژاد ورشکست کرد و الان یه زمین و یه باغ و یه ماشین و مغازه دارند شکر خدا وضعیت شون بد نیست معمولی هست و اخلاق شوهرش هم خوبه اما خواهر دیگه م که نور چشم همه بود شانس نیاورد اوایل عروسی شون فهمید شوهرش معتاده اما تا چند سال به خاطر وابستگی و آبرو دم نزد و به ما نگفت شوهرش مهندس یه ارگانی بود از کار بیکار شد و خواهرم رفت سرکار و میخواست طلاق بگیره شوهرش ترک کرد اما ناراحتی اعصاب پیدا کرد به خاطر ترک مواد و الان سرکار میره اما هزینه داروهاش زیاده به لحاظ مالی خوبند چون خان زاده هستند و خیلی زمین دارند اما به لحاظ شعور سطح پایین هست و رفته رفته رفتاراش بدتر میشه عصبی میشه تو جمع خانوادگی یه رفتارایی میکنه ادم خجالت میکشه. خبرچینی میکنه عصبی میشه سر خواهرم. خانواده ما تحصیلکرده هستند این کارا برامون ننگ هست. قبل از بچه دار شدنش بابام چند بار گفت جدا شو اما خواهرم دلش به حال شوهرش سوخت جدا نشد حالا هم به خاطر بچه مونده هر چی بابام میگه جدا شو قبول نمیکنه من چند سال هست خودخوری میکنم و دستم به جایی نمیرسه تازه عروسم اصلا احساس خوشبختی ندارم وقتی میبینم خواهرم با یه بیشعور عصبی زندگی میکنه. پسرعمه پزشک عمومی بود خواستگار خواهرم بود نوه داییم وکیل بود خواستگارش بود و خواستگارای خوب دیگه چون خواهرم خیلی خوشگله و تحصیلکرده و مهربونه به شدت. ناراحتم همیشه چرا اینجور شد آخه 😭😢😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دختر جان .بچسب به زندگی خودت .خواهرت تمام اینها رو دید و بچه دارشد ..خودش خواسته که با بچه بمونه ته چاه بدبختی ...تو به فکر آرامش خودت و همسرت باش .حرص خوردن تو و خودخوریت هیچ سودی نه برای تو داره نه خواهرت

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اینهمه نعمت خدا ب خواهرت داده خانواده ی خیلی خوب. پدر خوب. خوشگلی ک خیلی مهم تحصیلات. ووو ی مورد هم نداده ناشکری چرا میکنی پس ماچی بگیم هیچ کدومش و نداریم. غصه خانواده و خودمون و. همه چی وباید بخوریم

سلام دختر جان .بچسب به زندگی خودت .خواهرت تمام اینها رو دید و بچه دارشد ..خودش خواسته که با بچه بمو ...

به خدا دست خودم نیست شوهرم دعوام میکنه فایده نداره از شهر خودمون دورم وقتی میرم اونجا و رفتارای همسرشو میبینم میام خونه خودم تو خلوت گریه میکنم دلم میسوزه برا خواهرم اینقدر مهربون و خیرخواهه مدام به همه کمک میکنه مراقب همه هست چرا اینجوری امتحان شد

خب چرا با اون خواستگارهاش ازدواج نکرد با شوهرش ازدواج کرد؟

چون شوهرش مهندس رده بالای یه ارگان بود و خوش تیپ بود تحقیقات هم رفتیم همه گفتند عالیه کسی خبر نداشت یه موجودی هست.