2777
2789
عنوان

چرا بچه داشتن هدفه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 68 پست
ببین نمی‌خوام بگم هدفه یا انتخابیه یا جمله های مثل این .ولی هر چی سنت بره بالاتر کمبودش بیشتر تو زند ...

خب دوره میانسالی هم بچه خودش بزرگ میشه میزاره میره اصلا شاید مهاجرت کنه سال به سال نبینیش 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

آخ حرف دل منو زدی منم هرکی می‌بینه میگه نمی‌خواین بچه بیارین دیرتون داره میشه سنتون داره میره بالا حالا مگه من چند سالمه ۲۵ سالمه و کلاً ۳ ساله رفتم خونه خودم نقدر بدم میاد همه هم از این دعا می‌کنن برام یا میگن هنوز سه نفره نشدین به شما چه حالا انگار زندگی  اونا گل بلبله با بچه همیشه خدا میگن  خوش به حالتون بچه ندارین هر جا دلتون بخواد می تونین برین ولی از یک طرفم میان میگن چرا بچه نمیارین یا میگم شما عرضه ندارین بچه بیارین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز با یکی آشنا شدیم دوست همسرم بودند خانمش میگفت خب به هر حال لازمه که من خیلی حوصلم سر میرفت بدو ...

چه تو دنیای واقعی و چه تو این سایت مثلا از کسایی که دنبال بچه دوم و سوم اونم با فاصله کم هستن بپرسی پس کِی به اهداف شخصی و به خودت میپردازی هیچ جوابی بهت نمیدن، به فکر روحیه خودشون نیستن صرفا به فکر اینن بچه اول تنها نَمونه، انگار فقط ازدواج کردن یه رسالت خاصی رو انجام بِدن، تاپیک ها رو سرچ کن متوجه میشی من چی میگم (نمیشه زیاد موضوع رو باز کنم)

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب دوره میانسالی هم بچه خودش بزرگ میشه میزاره میره اصلا شاید مهاجرت کنه سال به سال نبینیش

بر فرض هم بره وقتی تو خانواده عشق باشه از دور هم خبر زندگیش و موفقیت رو بشنوی انرژی میگیری وشارژ میشی .باور کن وقتی بچه ها مراحل زندگی رو یکی یکی پیش میرن انگار دوباره خودت داری اون مراحل رو با عشق پیش میری

آره واقعاً درسته...دایی من دوست نداره بچه دار بشه...وضع مالیش هم به حدی هست که چند تا بچه رو هم زمان ساپورت کنه و مشکلی نداره اما دوست نداره...حتی از زن اولش بابت این جدا شد...زن دومش هم گفت قبول می کنم بچه دار نشیم اما الان هر روز می جنگه...هر کی از راه میرسه یه چی میگه و...یکی میگه بچه دار نمیشه الکی میگه بچه نمی خوام...یکی میگه محبت ندیده...هر کی یه چیزی میگه درک این انگار خیلی سخته که بچه دار شدن انتخابه نه هدف زندگی همه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

قبلا هم تو یکی از تاپیک ها گفتم اضافه کردن یه مفید به جامعه یه رسالت بزرگه که هر کسی از پسش بر نمیاد ...

تربیت یه فرد مفید خودش خیلی سخته تازه کلی سرمایه میخاد قبول کنیم الان مثل قدیما نیست با پای برهنه بری مدرسه و زیر نور شمع دکتر بشی ! 

به هرحال بچه باید کلاس بره آموزش ببینه کلی براش هزینه کنی تا سواد داشته باشه و مفید باشه  تازه همه چی به تربیت نیست آخرش ممکنه بچه تصمیم خودشو بگیره 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

از نظر مالی و فرهنگی واقعا آمادگیشو داریم

ولی واقعا من بچه دوست ندارم اصلا دوست ندارم زندگیمو وقف یکی کنم 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

یه بزرگوار اینجا میگفت اگه بچه نیارین پس میراثتون چی میشه؟!

اون بزرگوار اصلا هدف از خلقت رو متوجه نشده !!!!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چه تو دنیای واقعی و چه تو این سایت مثلا از کسایی که دنبال بچه دوم و سوم اونم با فاصله کم هستن بپرسی ...

دقیقا درست میگید 🙏

تربیت یه فرد مفید خودش خیلی سخته تازه کلی سرمایه میخاد قبول کنیم الان مثل قدیما نیست با پای برهنه بر ...

بله با شما موافقم برای همین گفتم کار هر کسی نیست

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تقریبا بامن هم سنی با این اختلاف من دوازده ساله ازدواج کردم تقریبا بعد هشت سال باردار شدم منم عقاید تورو داشتم حتی همسرم از بچه متنفر بود  تازمانی که باردار شدم وحس مادری اومد سراغم خیلی حسه خوبیه ولی زایمان زودرس گرفتم از دستش دادم دوس دارم خیلی چیزارو نداشته باشم بازم اون شیرینیو تجربه کنم آدم حس میکنه این یه معجزه اس که فقط برای تو اتفاق افتاده چطور ممکنه یه آدم درونت رشد کنه حسه غریبیه

تربیت یه فرد مفید خودش خیلی سخته تازه کلی سرمایه میخاد قبول کنیم الان مثل قدیما نیست با پای برهنه بر ...

خوب دیگه الان خیلی از خانواده ها این چیزایی ک گفتی رو میتونن تامین کنن زمان قدیم نیست ک توی کلاس پسرم از ۲۷ نفر ۲۰ نفرشون کلاس زبان و کلاس های ورزشی میرن این نشون میده دیگه مثل قدیما نیست ک ب بچه ها اهمیت ندن

از نظر مالی و فرهنگی واقعا آمادگیشو داریمولی واقعا من بچه دوست ندارم اصلا دوست ندارم زندگیمو وقف یکی ...

منم همینطور ! مگه خودم ادم نیستم ارزو ندارم حتما باید هرکاری میکنم برا بچه باشه ؟ پیشرفت کنم تا بچه اینده داشته باشه ؟ 

من دوست دارم اون دوره ای که مدرسه ها باز شده همه به خاطر امتحان و درس و مشق بچه تو خونه موندنی شدن با ذهن باز و جیب پر پول برم خارج و بگردم عشق کنم !