2777
2789
عنوان

چرا بچه داشتن هدفه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 68 پست
چه ربطی داره🙄نگفتن که تنها هدفشون بچه دار شدنه

گفتن بقیه فقط بچه دار شدن رو هدف زندگی میدونن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

آدمای این سایت بخشی از آدمای همین جامعه هستن بابت کار و ازدواج و بچه دار شدن یه جملاتی بلغور میکنن ک ...

اینجا سم خالصه همین بالا خانمه نتیجه گرفته من نیاز مالی دارم در نتیجه بچه نمیارم وگرنه اگه دارا بودم حتما بچه میاوردم ! 

و چون این تاپیکو زدم دارم با حسرت بچه داشتن میسوزم وگرنه تاپیک نمیزدم !! 

خواستم جوابشو بدم دیدم عقاید عقب افتاده و قضاوت های احمقانه ارزش پاسخ ندارن ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از لذتهای بزرگ  زندگیه چون خودشون چشیدن دوست دارن زوج‌های دیگه هم این حس خوب رو دریافت کنند همون‌طور که شما ازدواج می‌کنی غذا می‌پزی میری تفریح و مسافرت  ....همشون زحمت و هزینه  داره ولی لذت هم داره و اگه با کسی که دوستش داری ازدواج کرده باشی  دوست داری از ثمره ی عشقتو ببینی یکی از وجود خودته و کسیکه دوستش داری یه انگیزه ی بهتر و بیشتر برای زندگی و اینکه بعضیا دیر اقدام میکنن احتمال اینکه مشکلاتی براشون پیش بیاد و دیگه بچه دار نشن هم هست بنظرم یکم که آدم تو زندگی جاافتاد اگه بچه دوست داره بچه بیاره خیلی بهتره 

هر کاری یعنی چی؟بچه دوس داره شرایطشو داره اسپرم اهدایی میگیره!کسی ک تخمک اهدایی بگیره حلاله؟شما حاکم ...

تعدادی از مراجع محترم تقلید نیز تلقیح اسپرمی که اهداء شده است را جایز ندانسته اند ( آیت الله خمینی - آیت الله سیستانی - آیت الله بروجردی- آیت الله مکارم شیرازی - آیت الله شیرازی - آیت الله نوری همدانی ) . البته آقای مکارم وآقای سیستانی استفاده از اسپرم اهدائی به روش آی وی اف را جایز دانسته اند 

از سایت دکتر ایزدی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

پناه بر خدا مشکلش چیه علم برای کمک به بشر ساخته شده مگه چه ایرادی داره

تعدادی از مراجع محترم تقلید نیز تلقیح اسپرمی که اهداء شده است را جایز ندانسته اند ( آیت الله خمینی - آیت الله سیستانی - آیت الله بروجردی- آیت الله مکارم شیرازی - آیت الله شیرازی - آیت الله نوری همدانی ) . البته آقای مکارم وآقای سیستانی استفاده از اسپرم اهدائی به روش آی وی اف را جایز دانسته اند 

از سایت دکتر ایزدی

کی گفت مشکل شرعی داره؟صذبار گفتن مشکل شرعی ندارع ولی علمای نی نی سایت فتواشون فرق میکنه انگار

از سایت دکتر ایزدی

تعدادی از مراجع محترم تقلید نیز تلقیح اسپرمی که اهداء شده است را جایز ندانسته اند ( آیت الله خمینی - ...

ایت الله خامنه ای؟!فک کنم عمر اسپرم اهدایی به زمان فتوا دادنو زنده بودن ایشون برسه جایز ندانستن هم معنیش به حرام بودن یا اشکال شرعی نیس اسپرم اهداییم برای ای وی اف استفاده میشه 

من یکی از اهدافم بچه دار شدن بود. میدونستم به تکامل خودم کمک میکنه. اصلا خود خدا ادامه نسل رو گذاشته در بچه دار شدن

حالا اگر کسی اهداف دیگه داره ب خودش مربوطه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تعدادی از مراجع محترم تقلید نیز تلقیح اسپرمی که اهداء شده است را جایز ندانسته اند ( آیت الله خمینی - ...

از خود دفتر مراجع بپرس عزیزم

اینجوری ک کپی کروی معلوم نیست درست گفته باشن

ی وقت مدیون نشی مطلب اشتباه گذاشتی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

2790
2778
2791
2779
2792