2777
2789
عنوان

رفیقم ظاهر مو مسخره می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 39 پست
دشمنه تا دوستسم خالصه

همیشه با خودم میگم رفیق صمیمی ها یعنی اینطوری آدم و جلو بقیه ضایعه میکنن و توهین میکنند به قیافت یا نه بهم اعتماد به نفس میدن همو تخریب نمیکنن 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

من بودم محال بود باهاش رفاقت کنم. تو بهترینی اون از حسادتشه اینارو میگه

باهرکی سراین موضوع درد ودل کردم همینو گفت خدایی میخواد به چی من هم حسادت کنه ما یه اکیپ سه نفره هستیم ولی به اون یکی دوستم اصلا گیر نمی‌ده قیافت فلانه یا جلو جمع ضایعش نمیکنه فقط من دائم به خودش میگه نگاه کنید چقدر خوشگلم من از همتون خوشگل افتادم شما زشتین کلا عقده داره انگار

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم واقعا یه ساله باهمیم ولی از اول دوستی تا الان گیر رو قیافه من کلاس دهم بودیم شاگرد سوم شده ...

وای ولش کن کات کن

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره

[QUOTE=383887294]الان چند وقتیه اصلا محل نمیدم بهش درحد سلام ولی میگم شاید من خیلی بی جنبه ام[/QUOTE ...

آنقدر خندیدم بعد اومدم خونه تا یک هفته حرفاش توذهنم تکرار میشه اعصابم بهم می‌ریزه یاد حرفاش میوفتم 

چجور شوخی میکنه مگه؟

عکسشو کلاس دهم بودیم زده بودن دیوار رفتم با ذوق بینم برگشته میگه حسودی نکنی بهم تو حسودی 

وسیله اش گم میشه میگه تو دزدیدی بده من بعد از یجا دیگه پیدا می‌کنه معذرت خواهیم نمیکنه

یکی میگه فلانی خوشگله خیلی جدی میگه این کجاش خوشگله آخه 

گیر داده به ابروهام چشام  چشات خیلی درسته ابروهات زشته پره

پره عقدس دلم براش میسوزه

دنیا انقدر داره به نظرم به هیچی اصلا فکر نکن حتما که نباید بالا باشی دنیا چیزای قشنگ ترم داره مثل بس ...

اره این حرفا تو جهان به چشم نمیاد ولی حرف خیلی قدرتمنده راحت میتونه یه انسان و نابود کنه همه آدما مثل هم نیستن بعضیا تا آخر عمرشون به اون حرف فکرمی‌کنن 

اره این حرفا تو جهان به چشم نمیاد ولی حرف خیلی قدرتمنده راحت میتونه یه انسان و نابود کنه همه آدما مث ...

خب میگم دیگه حالا فکر نکن مگه حتما باید بالا باشی به چیزای خوب و مهم فکر کن مثل یه روز خوب تو کافه 

باهرکی سراین موضوع درد ودل کردم همینو گفت خدایی میخواد به چی من هم حسادت کنه ما یه اکیپ سه نفره هستی ...

عزیزم جوابش رو بده. چرا جواب نمیدی؟؟؟؟ 

منم یه دورانی جواب نمیدادم چون مامانم بهم احترام گذاشتن یاد داده بود اما بزرگتر که شدم دیدم لایق نیستن. منم یت زن دایی دارم از حسودی مامانم میترکه. تو جمع تا بخواد حرف بزنه جوابش رو‌میدم. 

جواب دوستامم میدم. تو هم جوابشو بده ارتباطت رو با ادم سمی قطع کن گلم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
عکسشو کلاس دهم بودیم زده بودن دیوار رفتم با ذوق بینم برگشته میگه حسودی نکنی بهم تو حسودی وسیله اش گم ...

ابرو پر که اتفاقا قشنگه همه میرن پول میدن ابرو هاشون پر باشه 

واقعا رفتارش زشته ولی ولش کن فقط تا کلاس دوازدهم باید تحملش کنی 

اره این حرفا تو جهان به چشم نمیاد ولی حرف خیلی قدرتمنده راحت میتونه یه انسان و نابود کنه همه آدما مث ...

چون خیلی با اعتماد به نفس از خودش تعریف میکنه اینجوریه نسبت به خودت اعتماد به نفس داشته باش توعم جوابشو بده مثلا بگو نه پس تو خوبی لازم نیس خیلی جدی باشی اون تیکه میندازه توعم بنداز که دهنش بسته شه