به نظرتون باهاش دیگه صحبت نکنم یا من خیلی بی جنبه ام آخه قیافم که دست خودم نبوده کلا به صورت جدی مسخره میکنه وقتی چند نفر میان پیشمون همش به من تیکه میندازه خودشو بانمک جلوه بده
می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟!
اولا که رفیقت قطعا نیست دوما توهم تیکه بنداز مثلا بگو ن پ تو خوبی با اون دندونات یا رنگ موهاش....یا بدتر میکنه و کات میکنید*بهترین حالته برای تو* یا اینکه بس میکنه چون باعث میشه اونم اعتماد بنفسش بیاد پایین به مرور زمان
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
این دیگه رفیقت نیس که میدونی اینجور آدما که کمبود دارن و به ظاهر اهمیت میدن دوست دارن با کسی دوست شن که از خودشون بدقیافه تر باشه کلا رفاقت با این آدما اشتباهه
نمیدونم واقعا یه ساله باهمیم ولی از اول دوستی تا الان گیر رو قیافه من کلاس دهم بودیم شاگرد سوم شده بود عکسشو زده بودن منم با خوشحالی رفتم ببینم عکسشو برگشته میگه حسودی نکنیا تو حسودی همونجا حالم ازش بهم خورد
می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟!
من جنبه ام خیلی بالاس اصلا هیچی به دل نمیگیرم ولی بابت چیزی که دست خودم نبوده و خودم هرروز جلو آینه میبینم عیب های صورتمو و ناراحتم بابتش حالا یکی واسه دلقک بازی جلو بقیه مسخره کنه واقعا ناراحت میشه آدم
اولا که رفیقت قطعا نیست دوما توهم تیکه بنداز مثلا بگو ن پ تو خوبی با اون دندونات یا رنگ موهاش....یا ...
بخدا نمیتونم بگم دندونای تو اینطوری دماغت اینطوری من مثل اون نیستم عذاب وجدان میگیرم انگار یه گناه بزرگ میدونم به قیافه کسی گیربدم ولی سرهمین مسخره کردن من خیلی باهاش دعوا کردم خیلییی الان فقط میخوام آروم ازش دورشم