2777
2789
عنوان

اسم خیلی خاص و کمیاب چی دارین😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست

پریماه.  پریناز 

تیرداد.  مهرداد

می دونم تکراریه ولی من از این اسامی خوشم میاد

این اکانت دست هزاران نفره (یعنی قراره شاهد تایپیک هایی در همه ی سنین خواهید شد) ببین مغز بعضیا نیاز به بروز رسانیه من در خاندانی به دنیا امدم که برای دختر همه چی ممنوعه و بر این عقیدن که دختر نمی تونه بدون مرد زندگی کنه ولی من به همشون ثابت کردم که یه دختر می تونه مستقل باشه و به خودش متکی بشه بر این عقیدن که دختر باید الا و بلا چادر بپوشه و دخترایی که چادر نمی پوشن حجب و حیا ندارن ولی من بهشون ثابت کردم که یه دختر مانتویی هم می تونه با حجاب باشه و حجب و حیا داشته باشه خاندانم خیلی عقاید عجیب و قدیمی داره مثلا نباید در مورد پسرا حرف بزنی یا مثلا دختر باید چادری باشه و الا دختر خراب به نظر میای ولی من بهشون ثابت کردم که یه دختر مانتویی هم می تونه با حجاب باشه و حجب و حیا داشته باشه یا مثلا دختر نباید کار کنه و باید تو خونه بشینه و کلفت شوهرش باشه دختران خاندانم زیر بار این عقاید مزخرف رفتن و الان خیلی چشم و گوش بستن ولی من در روشون وایسادم و مستقل شدم ناگفته نماند که خیلی از طرف خانوادم حمایت شدم امیدوارم هم نسل هام به همه نشون بدن که جنسیت مهم نیست و هدف مهمه💝💖راستی دختر عربم

ماهم ترکیم ولی نشنیدم برای پسر این اسم رو بزارن و اصلا ما به شاهین لاچین نمیگیم شما ترک کجا هستی؟

ما ترک تبریزیم توی ترکی به شاهین شکاری میگیم لاچین 

پس شما به شاهین چی میگی ؟‌

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب امروزه زبان ها به مرور ترکیب میشن و کلمات اصیل از بین رفتن..عقاب:قارتال شاهین:لاچین اینا تو محاو ...

افرین به دیدگاه شما

ما تو ترکی تبریز به شاهین میگیم لاچین

به شاهین سفید هم میگن چالاغان 

من قدیم شنیده بودم قیرقی هم میگفتن

افرین به دیدگاه شماما تو ترکی تبریز به شاهین میگیم لاچینبه شاهین سفید هم میگن چالاغان من قدیم شنیده ...

قیرقی رو ما الان میگیم،یک نوع باز کوچک هست،فک نکنم جز خانواده شاهین ها دسته بندی بشه.(این کلمه بصورت قرقی وارد فارسی شده و استفاده هم میکنن)

چالاغان نشنیدم تا حالا

قیرقی رو ما الان میگیم،یک نوع باز کوچک هست،فک نکنم جز خانواده شاهین ها دسته بندی بشه.(این کلمه بصورت ...

تو اینترنت بزنی چالاغان عکساش میاد اسم انگلیسیش elanus

ممنون.دیدم عکسو این پرنده اسم ایرانیش کورکور بال سیاه هست.پرنده خیلی کمیابی هر جایی نیستش.

توی منطقه ی آذربایجان وقتی من بچه بودم تو کوهستان ها میرفتیم از اینا میدیدیم بهش میگفتن چالاغان بعضی ها هم حتی میگرفتن