2777
2789
عنوان

شوهرم چند سال پیش منو بازی داد

504 بازدید | 19 پست

شوهرم چند سال پیش با یه خانما منو بازی داد من بعد چهارسال فهمیدم موضوع چی بود الان دیگه اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم ،نه میتونم جدا بشم نه تو رابطه حالم خوبه واقعا دارم میمیرم، از طرفی بچم مریضه دلم محبت شوهرم میخواد از طرفی هرگز نمیتونم ببخشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولله چی بگم

اینکه شوهرت دو پهلو باشه خیلی سخته 

ولی بخدا اگه میشد ازشون جدا شد که خوب بود تو دادگاه که مجبوری حصانت به پدر بدی چون هیچ مدرکی نداری

کاش شوهرم معتاد بود حداقل حق طلاق داشتم الان بدبخت ام .. مجبورم بسازم .. باید بچه رو بی خیال بشم..

حالا تو ۱۵ سالگی بتونم بگیرمش..

مهریه مو نمیخاد بده .. دست خالی کجا برم؟؟

خیلی برام سخته که باهاش زندگی کنم یه بار من رو زد در رو قفل کرد هنوز که هنوز لگنم درد می کنه 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه شب اومد گفت  با داداشش تولد گرفته تو یه رستوران باهام آماده شدیم رفتیم بعد دیدم یه خانمه اونجاست اون با ما سر یه میز نشست برای برادر شوهرم وشوهرم کادو آورده بود ، شوهرم گفت تو اینستا باهام کلیپ درست میکنیم ، نگو با شوهر من تو رابطه بوده یعنی جلو چشم خودم به شوهرم کادو داده😭😭

اون موقع شما فهمیدید؟الانم بهش شک دارید؟

نه بخدا نفهمیدم اینقدر قشنگ فیلم بازی کرده ،یه کیف کوچلو به من داد گفت کارتت بزار تو این من دیگه نمیخوامش چون جنسش خراب شده بود یکم پاره شده بود من بچم مریضه میخواستم برم بهزیستی براش پرونده تشکیل بدم دنبال عکسش میگشتم دیدم یه رمه بسته بندی شده تو کیفه هست انداختم تو گوشی دخترم دیدم عکس چتهاشون

الان دیگه نصبت بهش بی حس شدم خودش همش سعی کنه بهم نزدیک بشه ولی من فقط مدارا میکنم خودش میگه مطمئنم تو دوسم نداری، اصلا من هنوز تو شوکم

به نظرم هر زن پاکی لیاقت داره که تا آخر عمرش با عشق زندگی کنه چرا زندگی من اینجوری شد من که جز شوهرم حتی با کسی حرفم نزدم چرا باید اینقدر بهم خیانت میشد ،یعنی باید قلب من تیکه تیکه میشد تا از این کاراش دست برداره

من دیگه هیچ وقت نمیتونم بهش اعتماد داشته باشم هیچ وقت ، مثلا وقتی خسته از سر کار میاد خریدم کرده دلم میخواد بپرم بغلش بوسش کنم بگم خیلی ممنون که برامون زحمت میکشی اما چتا میاد جلو چشمم اونشب تو رستوران میاد جلو چشمم نمیتونم😭😭😭

من دیگه هیچ وقت نمیتونم بهش اعتماد داشته باشم هیچ وقت ، مثلا وقتی خسته از سر کار میاد خریدم کرده دلم ...

ببین اون موقع خودش فهمید کارش خوب نبود اولش اشتباه کرد و سر خورد پاش لغزید ولی بالاخره متوجه شد

میدونم سخته ولی بهش فرصت بده یه جا برای جبران بده خودت رو مجبور نکن فراموش کنی یا ببخشی ناخوداگاهت مقاومت میکنه الان شرایط بیماری فرزندتون هم روحیتون رو خرابتر کرده ولی ان شاءا... همه چی درست میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...